Precis som rubriken lyder så har två stycken bestämt sig för att ansluta till oss. Först ut är Emin Berisa, tidigare representerat Trollhättans Syrianska, som har bestämt sig att spela med oss denna säsong. Emin är en snabb och offensiv ytter som väldigt ofta utmanar sina motståndare och göra det jobbigt för oss backar ;). Ska bli skönt att spela med honom istället för emot honom denna säsong.

Nästa man på tur är Jonas Velander som tidigare har representerat Åsaka Sk och Trollhättans Fk som jag förstått det. En väldigt snabb och stark anfallare som gärna vill ha mycket boll och vara delaktig i spelet, vilket passar oss utmärkt. Vi hälsar båda varmt välkomna! Vi har fått in dessa två nya spelpjäser men tyvärr även tappat Mathias Hellqvist som valt att gå till IFK Trollhättan inför denna säsongen, lycka till.

Det ser väldigt positivt ut när det gäller vårt spelarmaterial inför denna säsong, de flesta har valt att stanna vilket känns positivt. Med truppen från förra säsongen, samt med nya spelare som ansluter och en ny tränare vid rodret så vet jag om att detta kommer bli  bra.

 

 

// Big bad Wolf