Det var ett tag sen jag gjorde mitt senaste inlägg här inne. Vi har hunnit spela ett flertal matcher sedan dess och vi har varit ett riktigt jojo-lag i de senaste matcherna och blandat bra och rent ut sagt dåliga resultat.
Men det är ju så det är för alla lag i denna denna delen av säsongen. Formationer och positioner byts ut och testas, ibland är man nertränad och ibland är halva laget skadat och är sjukdomsdrabbat.

 

Vi har blivit nollade i två raka matcher, lite överraskande hemma mot Trollhättans FK med 0-1, och inte lika överraskande mot våran seriekonkurrent IFK Åmål med 4-0 efter en kollaps i andra halvlek. Två matcher där vi själva tycker att vi underpresterar enormt mycket.

Desto roligare hade vi i helgen när vi vann mot IF Viken från Åmål med 4-0 där vi hade ett flertal tongivande spelare på skadelistan.
Här lägger jag in 3-0 hyfsat enkelt kan man säga, inte ens jag kunde missa det läget.

Man kan sammanfatta våran försäsong med att vi är grymt svårtippade. Många tippar oss i botten av tabellen, senast bettingfirman Nordicbet som hade oss, Virgo och Vallen som högoddsare i serien. Det tar vi givetvis som tändvätska och är sugna att visa alla att vi är ett bättre lag än många tror!

 

 

 

För övrigt kan man ju undra hur Sveriges landslag ska klara sig när Zlatan slutar i landslaget?? Han räddar oss så gott som varje landskamp och utan honom är jag tveksam till hur många mål vi skulle göra i detta kvalet faktiskt. Men det är bara att hoppas att Kiese Thelin och Guidetti kan blomma ut och bli i alla fall ordinarie spelare i någon av dom högsta ligorna i Europa 🙂

 

 

Vill även passa på att kritisera Dalslands fotbollsförbund för deras beslut att flytta ner Åsebro till division 6 istället för division 5.

Dom verkar inte vilja tänka på Dalslandsfotbollens bästa, utan ser hellre att Åsebro tvingas lägga ner helt och verkar det som.
Dom har en del duktiga spelare i laget som jag kan tänka mig inte är så sugna på att spela i Sveriges antagligen sämsta division 6 serie..

Återstår att se om dom lyckas få ihop lag eller inte..

Varför inte bara låta dom byta plats med Högsäter som spelade i divison 5, som fick deras plats i division 4?
Hade blivit roliga matcher mot min moderklubb Håfreströms IF, Nu är det nog bara Ed eller Frändefors som kan stoppa ”Håffre” från serieseger.