Välj en sida

Hejsan kära läsare.

Rakt upp i krysset startades 7:e februari 2015 och har nu alltså funnits i nästan två veckor.
Själva uppstarten är avklarad och den otroliga nervositet som infann sig dagarna innan premiären har nu släppt.
Nervositeten grundade sig mycket i att det blev lite stressigt inför premiären, då datumet sattes utefter olika lags säsonger startade.
Själva projektet i sig uppkom också relativt sent och startsträckan var väldigt kort och intensiv.

Publiken

Mottagandet hos den allmänna fotbollsintresserade publiken har varit väldigt bra.
Endast bra och roliga kommentarer, några dock med skeptisk underton, men ändå inget negativt ännu. En del som brukar kommentera, har valt att vara tysta. Det tar jag dock som lite negativ kritik, oavsett om det känns som avundsjuka eller skepsis mot projektet.
Det är kul att följa hur vi sprids på sociala medier där man ser vilket folk som får nys om oss. En del intressanta och lite förvånansvärda följare finns. Mycket roligt.

Bloggare vill

En av de roliga sakerna som nu händer, är att folk som spelar fotboll här i närområdet hör av sig och vill vara med på bloggen. Vi kommer troligtvis presentera ytterligare en bloggare under nästa vecka. Tyvärr har några förfrågningar trillat ur mallen och därför inte blivit av.
Det är nämligen folk som INTE är aktiva i sitt lag som frågar om att få blogga. Detta är ju väldigt roligt med intresset, men eftersom det i första hand ska vara en spelarblogg, måste jag i förstaläget tacka nej till liknande förfrågningar. Vi får se hur vi gör framöver, för det är synd att missa duktiga fotbollsbloggare och intressanta lag.

Arbetet med rekryteringar

Arbetet med rekryteringar av spelare/bloggare från lite högre divisioner har pågått hela tiden.
Ibland har man nästan fått JA från lite större namn, men det har fallit bort pga att dom inte kommer få betalt.
Andra större namn tackar vänligen nej på grund av att texten och ordets uttryck inte behärskas tillräckligt. Enligt dom själva.
Det mest frustrerande är dock de som helt ignorerar ens kontaktförsök.
Vissa svara lite nyfiket en eller ett par gånger för att sedan tystna helt. Jättekonstigt. En orsak kanske finns, men känslan hos mig i det läget är ”Respektlöst!”.
Man kan rakt och enkelt bara tacka nej, tycker väl ja. Men det är bara att jobba vidare. Och komma ihåg det som händer längs vägen. Som lärdom.

Bloggarna

De bloggare som nu är med och har börjat sitt bloggande fixar detta med bravur. Bra och intressanta inlägg även om den mest frekventa läsaren kan tycka att ämnena är lite ut-tjatade. Men det är dom ju inte. Det är stor skillnad mellan ett silly-season-inlägg eller ett försäsongs-inlägg från olika spelare/lag/klubbar. Skillnaderna är intressanta och för de som spelar i samma division kan man kanske ana någon liten snegling med spion-underton, om det ordet finns. Ja, man kan i alla fall ana att t.ex. årets Trollhätte-sexa kommer bli het. I alla fall här på bloggen. 🙂
Ja, det bloggas mycket bra och vi hoppas på samma fina kvalité framöver.

Framtiden

Då är det dags att åter släppa fram våra bloggare. Nu kan man väl säga att vi fortsätter på etapp 2, eftersom uppstarten är avklarade och alla är igång. Vi ser fram emot en massa träningsmatcher och vi vill följa spelarnas väg och förberedelser inför seriestarten som kommer snabbare än man tror nu när väl träningsmatcherna är igång.
(Och rekryteringsarbetet fortsätter, i hopp om att hinna få in fler innan seriestart)

Och som Anton Snibb nämner i sitt senaste inlägg, så är det dags för årets match, redan nu. IFK Göteborg gästar Edsborg i morgon Lördag och jag rekommenderar dig att vara på plats, för det vankas sällan skådad publikfest! (15:00 Edsborgs IP)

Andra matcher i helgen (Källa: Ahlins fotbollsblogg):
Lördag 12:00 – Halvorstorp möter Niclas Graffs Real Göta
Lördag 12:00 – Oscar Nilssons Mellerud möter Herrestad
Söndag 11:00 – Anton Perssons TFK möter Marcelo Villas TIF

Förhoppningsvis kan vi läsa lite om deras insatser här på bloggen senare i veckan.

Tack så mycket!
Rakt upp i krysset

Share This