Välj en sida

….Ja frågan är vad jag gett mig in på. I förra veckan blev jag medlem på Crossfit Södermalm och i helgen anmälde jag mig till hinderbanan www.toughest.se  (se nedan) Detta trodde jag inte om mig själv men efter att ha kört två crossfit pass nu senaste dagarna så känner jag helt plötsligt att j*vlar vad kul detta kommer bli för jag känner att denna träningsformen är den roligaste (förutom fotbollen) som jag gett mig in på. Man får en enorm push och lagkänsla vid varje pass och peppningen mellan passen via medlemmarna på Facebook är fantastisk, så jag rekommenderar alla som vill ha en alternativ träning att börja Crossfit!

https://www.youtube.com/watch?v=8Y1mColrtsI

 

ZLATAN IBRAHIMOVIC
Måste ta tillfälle i akt att berömma vår störste fotbolls/idrottsprofil genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic. När folk talar om att han ofokuserad och inte i form så smäller han in 8 mål och en assist på 4 matcher. Jag har länge beundrat denna mannen och älskade när han förde fram AC Milan till en scudetto (förutom hans tid i det andra laget från Milano) :). När vi ändå är inne på italiensk fotboll så är det ganska komiskt att se hur Italien återigen krånglar sig vidare mot slutspel. Att det aldrig kan vara enkelt i ett gruppspel för Italien utan det ska gärna avgöras i sista matchen…

 

152175_heroaGrande Ibra!!

 

ORANJE FK
Angående Oranje så har vi spelat en match i veckan som varit men tyvärr blev det en förlust med 1-3, Och för att nämna något om vårt lag är att vi förmodligen har en av Sveriges största spelartrupper på ca 37 spelare men som ändå knappt fått ihop ett lag till någon av våra 6 träningsmatcher i år. Det känns inte som den bästa uppladdningen inför året men jag hoppas att alla tar sig i kragen och börjar komma ner på träningar och håller sig hela, friska och tillgängliga resterande två träningsmatcher. Sedan laddar vi även inför vårt kommande träningsläger i Aten, Grekland. För andra året i rad som vi åker dit och förra året var otroligt lyckat på alla sätt och vis plus att vi fick möta Ikaros som även blivit en vänförening till oss men som spelar i  fjärde högsta divisionen och som i år även är påväg upp till tredje högsta divisionen. Trots detta fick vi till ett väldigt lyckat resultat med en förlust på endast 3-2.

Mer om upplägget inför träningslägret nästa inlägg. Nu är det dags att krypa ner och ladda batterierna inför två tuffa dagar innan påskledighet.

 

Sentiamo amici sportivi!

Share This