Välj en sida

Ursäkta mig Arbius, jag har missat att blogga på ett tag. Men kul att se nya ansikten på bloggen med spännande texter.

Jag bytte jobb, för att få mer tid över…. men det var så kul på jobbet att jag glömmer göra allt annat, vilket är bra och dåligt. Att blogga fick stryka på foten några veckor trots att jag hade massor att skriva. Men nu sitter jag på tåget från Göteborg (sen som vanligt) och plötsligt har jag tid över. Jag vill ha mer tid, hur får man det? Att jag har dåligt med tid är helt mitt eget fel, jag är en göraalltmänniska. Det finns så mycket jag vill göra. Jag ska hinna jobba, ta hand om hem och familjen, spela teater, träna fotboll, vara med på ungarnas idrott, jogga, kyssa min fru då och då, blogga, lira musik med bandet, jobba med min lilla fastighetsfirma. Det är min prioordning. Men nog om mig…

Tillbaks till det som bloggen ska handla om, fotboll

Det har lirats en del boll sista tiden i Sjuntorp. Första stora grejen som jag är sen att skriva om är den fantastiska matchen som utspelade sig på långfredagen. Då mötte A-laget ett Legendlag på klassiska grusplanen i Sjuntorp. Dagens domare var Andreas Ekholm. Det var en fantastiskt lyckad tillställning som lockade ca 45 spelare och lika mycket publik. Efter matchen som A-laget till slut vann med 7-2 (tror jag) var det en hejdundrande middag och fest i klubbhuset för alla de som ville. Underskiven var ej med på festen men ryktet säger att det var trevligt, lagom blött och att det sköts en och annan raket. Jag själv hoppade in som målvakt andra halvlek och gjorde ett gott försök att rädda en straff och sen tror jag Roddan drömmer mardrömmar än från friläget jag räddade. 🙂

Lite bilder från matchen

bild 1 (1) bild 1 (2) bild 2 (1) bild 2 (2) bild 3 (1) bild 3 bild 4 (1) bild 4 bild 5

 

Halvorstorps IS – Sjuntorps IF 4-1

Vi lirade en träningsmatch mot Halvorstorp i lördags på fantastiska Edsborgs plastgräs (ironi för det är bättre att spela på grus än där nästan). Vi fick till slut stryk av detta HIS men det var en match som stod och vägde länge. Matchreferat finns som vanligt på hemsidan. Jag fick 90 sköna minuter i benen och tycker att stundtals ser vårt spel ganska bra ut. Vi behöver bara bli mer samspelta och få upp flåset en smula till så blir det bra i serien. Det värsta var att jag lät en forward dunka in ett mål mot oss som kvällen före stod framför mig på O’lerays när jag spelade med bandet och sjöng Bruno Mars á capella för oss. Inga namn nämda.

Till helgen är det seriepremiär som jag tyvärr missar, det var det där med tid.

Ha det gött /Sulko

 

 

 

Share This