Hejsan! Vilken vecka vi har haft, regn, regn och åter regn.. Vilket har inneburit att alla våra planer har varit blötare än självaste havet. Denna veckan har alltså bestått av inställda träningar och inställda matcher som har ersatts med löpning och egenträning. Idag tror jag dock att vi ska få gå på b-plan Iaf så att vi får känna på lite boll innan matchen på lördag, om inte vädergudarna vill oss illa och drar på pisseregnet igen då såklart.

*********

Träningen ikväll missar jag dock då jag ska jobba hela kvällen i min kära simhall. Jag missar ju en del fotboll pga jobbet då jag gör några kvällar varje vecka, och jag hatar det. Jag har alltså inga problem med att jobba kvällar i sig, jag älskar mitt jobb men jag hatar att missa fotboll mer än vad jag älskar att jobba helt enkelt. Dock har jag turen att under sommaren (om man nu kan kalla detta sommar?) så stänger vi si hallen och går över och jobbar dagtid Vilket innebär att denna anledningen till att jag skulle missa fotboll är att det är någon annan fotboll ivägen. Ibland kan jag fundera på vad jag hade gjort utan fotbollen? Under sommaren så snittar jag säkert en 6 matcher i veckan + alla träningar då.

*********

Sen vill jag avsluta detta inlägget med att hylla våran publik! Jag tror helt ärligt att vi har dom bästa supportrarna här omkring, sen brukar inte våra motståndare inte hålla med om det riktigt 😉 Men det spelar nästan ingen roll vart vi åker med damer, herrar eller juniorer så har vi en hel flock som är med och hejar fram oss till 3 poäng, i både med och motgång. Det är de bästa.

En gammel bild med en fantastisk publik

En gammel bild med en fantastisk publik

 

Ha de gött, hajj! – My