Kristian Carlsson

Är en person som inte fått så mycket tid i rampljuset som han borde, det är vår alldeles egna Chicharito. Jag pratar om ingen mindre än Kristian Carlsson, en person som gärna delar med sig av sitt PWO innan matcherna. Ni som undrar vem denna personen är kommer att få ta del av lite info om honom här på bloggen.

image

Hej Kristian,

Beskriv dig själv som fotbollspelare?

– Jag är en kvick och jobbig spelare att möta som ständigt jagar mina motståndare tills dem inte orkar mer.

Vilka klubbar har du representerat tidigare?

– Jag startade min karriär i Trollhättans FK, där jag va cirka tio år innan en kort tid i Halvorstorp.

Vilken klubb håller du lite varmare om hjärtat än andra?

–  Jag har ett väldigt stort hjärta för Trollhättans IF, men är även en blåvitt supporter.

Förhoppningar om klubben och dig själv inför denna säsong?

– Man märker att TIF är på uppgång och det är väldigt roligt. Efter att ha suttit på bänken och sett matcherna från sidan tidigare säsonger, så har vår nya tränare gett mig chansen att visa vad jag kan tillföra på plan. Jag har även fått möjligheten att fått spela samtliga matcher hittils iår, vilket känns positivt.

Du har ju varit i klubben i ex antal år och du har sett ett flertal olika karaktärer som kommit och gått, men du har valt att stanna kvar. Vad beror detta på?

– Att jag valt att stanna i Trollhättans IF, beror på att jag har en stor kärlek till klubben, spelarna samt ledningen.

Vad säger du om din egna prestation på plan hittils iår

–  Under försäsongen gick det spikrakt uppåt och nu under säsongen så har det gått samma kurva. Men jag ställer ständigt höga krav på mig själv och vet om att jag har en högre växel att lägga.

Tack Kristian