Då vi i Hjärtum är ca 20 A lagspelare, och en handfull ledare och tränare med alla helt unika personligheter tänkte jag att ni ska få skrapa på ytan på var och en under säsongens gång. Jag kommer försöka få fram lite tankegångar om säsongen, träningen och kanske en och annan hemlighet. Vem vet vad som döljer sig bakom den charmiga ytan?
Vi rivstartar med vår, vad jag tycker, givna vänsterback, Joackim ”Pudding” Carlsson. Smeknamnet kommer från hans tid när han spelade hockey. Liknelsen mellan honom och tre kronors materialare Anders ”Pudding” Weiderstål som då hade en mage större än genomsnittet. Laget tyckte det var grymt passande så namnet höll sig i. Vår ”Pudding” är lite som batman, ingen vet vad han egentligen heter, smeknamnet är hans ända namn i klubben. Det har gått så långt att när vår lagledare utav en anledning skulle rabbla upp namnen på truppen inför en match och kom till Joackim Carlsson så blev det en pinsam tystnad. Jesper Valtanen var den som bröt tystanden med frågan som alla undrade, ”-Vem fan är Joackim?”. Då har ändå båda två spelat i klubben i x antal år tillsammans. Pudding är inte den som tar störst plats i omklädningsrummet men är aldrig sen att hänga på i käftslängningen. Olyckligtvis får han ta hyfsat mycket skit utav våran egna göteborgare, Håkan Algevi (Trollhättesexans bästa trashtalker) pga. Att han har varit kontorsarbetare och därför en pappersvändare i Håkans ögon. Det tog hårt på Pudding så han blev tjänsteman sen en tid tillbaka. (nej det är inte mobbning som försiggår, det är manlig kärlek med hårda ord.) Pudding är en klar favorit att ha i laget på träningarna. Bra passningsfötter, god kommunikation men framförallt en slitvarg utan dess like. Han är nog den som springer och kämpar mest.

Hej Pudding!                                                                                                       FullSizeRender
Beskriv dig kortfattat som fotbollsspelare: Min styrka sitter i min vilja och ork att kunna springa. Tekniken är väl sisådär men löpstark skulle jag sagt.
Förhoppningar om klubben och dig själv för säsongen 2015? Med tanke på hur träningar och träningsmatchen såg ut så hoppas jag vi kan sluta med fler poäng än förra säsongen och eftersom vi slutade 4 förra året så hoppas jag på en topp 3 plats.
Om mig själv hoppas jag att jag ska ha en stabil plats i laget och det allra viktigaste är väl kanske att göra fler mål än Robin Strömberg.
Om du hade fått välja själv vilken position du hade fått spela, vart hade du spelat då? Min första tanke är forward helt klart men jag trivs nog bättre på en kant, så vänsterback eller vänstermitt.
Och vart tror du att du skulle göra mest nytta på plan? Skulle gärna vilja säga forward men jag tror det är någonstans på vänsterkanten.
När jag säger ”Trollhättesexan” så är det första du tänker på..? Gött med närliggande matcher.
En del nya lag i Serien, något lag du tycker man skall hålla ett extra öga på? Lite svårt då det är just nya lag. Man har ingen aning om hur dom värvat eller spelat rent fotbollsmässigt. Men har en stark magkänsla av att något lag av dom nya kommer att skrälla och vara tuffa att möta.
Vi har ju inget skrivet derby längre då västerlanda inte finns kvar, men vilken match ifrån fjolåret var det mest derbykänsla över tycker du? Alltid kul att slå TIF.
TIF har ännu en gång värvat mycket folk sägs det. Något du reflekterat över? Nej faktiskt inte. Föredrar kvalité framför kvantiet. (glimt i ögat)
DM-match i helgen och vi möter Edsvära-Norra Vånga från division 4 Norra, tankar om den? Blir en tuff match där vi får visa vad vi går för, speciellt när vi öppnade så bra mot Frändefors. Blir nog en hel del ”jaga boll” och då gäller det att vara effektiva framför mål.
I slutet på säsongen så kommer i vanlig ordning priser att delas ut. Vem tror du kommer stå som bästa A-Lagsspelare? Finns många som tävlar om det priset. Två stycken målgörare, en slitvarg och ett nyförvärv kommer nog vara dom som det väger emellan. Tror dock att Pontus Johansson tar hem statyetten.
Ett annat pris som ska delas ut är även Robert Anderssons vandringspris för årets mest utvecklade spelare, ser du någon redan nu som imponerat? Fortsätter Jonas ”PapaJonez” Aronsson på samma vis som han gör nu så hade jag tippat på honom.

Tack Pudding, vi hörs!
/ Lucas