Hej ett tag sedan jag kikade in här, men jo, jag lever. Vi är i full gång med träningar, fin slipningar, målsättningar och allt annat som ska vara klart tills serie premiären och allvararet drar igång. 

Helgen spenderade vi i Halmstad på träningsläger. Dock blev det mesta dels bollkalle uppdrag och liknande för mig, eftersom jag drog på mig en väldigt tråkig förkylning ett par dagar innan vi stack iväg i fredags… Men men ska vara glad att det kom nu och inte om 2 veckor då seriepremiären är. 

Fredagen körde vi ett träningspass på nysätra innan vi käkade lite och stack iväg med bussen. Efter 3 timmar var vi på hotell Amadeus där även TBois hade checkat in för att också ha träningsläger hela helgen. Måste vart ett populär ställe de där! 

Kvällen avslutades med målsättningssnack och middag och innebandy turnering + en sväng till donken hehe. Lördags morgonen ringde klockan och frukosten serverades vid 8 ovh sedan vankades de träning(och nej inte för mig då heller tråkigt nog..) konstgräs och strålande sol, helt underbart! Lunch dags och sedan lite häng på hotellet och en sväng in till centrum för en glass och lite annat. Eftermiddagen var de träning igen och uppföljning av målsättningarna vi skulle sätta tillsammans. Träningen blev istället för fotboll för mig , Linda ”Oskar” Blomberg och Johanna Hansson blev instället på ett ute gym Oskar hade hittat, himla kul faktiskt! 

Kvällen avslutades med aktivitet som Sofie sandersson och Karin ”WO” Andersson hade fixat. Skattjakt. Tror vi var 6 st lag som gav oss ut 1 timme i stan för att fixa en massa olika uppdrag och samla poäng. Några exempel var allt ifrån bada i kanalen 50p, ta en selife med en polis 50p, till att springa naken i hotell korridoren! Galet rolig kväll med både tränare och spelare! 

Söndagmorgon var de ett trött gäng som gav sig ut på naturgräset och genomförde en bra träning innan vi käkade och åkte hemåt mkt Trollhättan igen. 

 Vilken grym helg! Målsättningarna har sätts för säsongen och självklart måste vi -som vi kom fram till -att målet är att göra det bättre är förra året, vilket betyder att vi siktar mot att ta hem serien, i både A-laget och ulaget, så är det bara. Vi ska ta hem hela skiten! (Om man får uttrycka det så!)