U21-landslaget
Sjukt roligt att följa ”smågrabbarna” borta i Tjeckien och jag måste säga att jag är lite sugen på att dra dit egentligen, men man har ju ett jobb som ska avslutas på bästa sätt innan semestern kickar igång. Vilken underhållande match det var att se i första omgången mot Italien. En sjukt härlig inställning som man vill ska smitta av sig mot vårt ibland trötta herrlandslag. Som om dom ibland ångrar att dom tackat ja till att lira. Ser mest ut som ”snälla kan inte domaren blåsa av snart”…. Medans det i U21 är tvärtom, ”hoppas domaren aldrig blåser av så vi kan lira mer”. Det är då man blir taggad och själv får suget efter att uppehållet ska vara över så man får spela matcher igen. Håller tummarna inför sista och avgörande gruppspelsmatchen på onsdag. FORZA!!!

sverige3
Say whaaaat! 😉

 

Dam-VM
Om jag ska vara ärlig så är detta landslaget ännu tröttare än herrarna. Jag har sett alla tre matcher och jag kan inte riktigt förstå att detta ska vara dom bästa spelarna vi har för tillfället…? Dom försökte ju inte ens är min känsla. Så fort dom fick bollen så var det som bollen brann och dom ville göra sig av med den illa kvickt. Den som var klart bäst i mina ögon var Therese Sjögran. Hon var pigg, försökte göra något men hade ingen vettig att spela så försökte hitta vår största stjärna på topp men hon…hon… ah vet inte riktigt vad hon gjorde på plan i 90 min varje match. Så dålig som hon var borde hon inte fått starta sista matchen enligt mig. Men kanske inte fanns någon annan……. Jag tycker även att våra damer borde ta en titt på våra yngre landslag och se passionen och uppoffringen som gjort att dom tagit sig dit dom är idag. Men det stannar inte där enligt mig utan för att bevisa att man är värd att spela i ett landslag måste man kunna visa lite mer hjärta, eller??

images

 

Oranje 
Vi avslutade vårsäsongen med en seger i sista matchen med 6-2 och det ska väl sägas att det är tråkigt att vi släppte in mål men samtidigt har vi bara släppt in 4 mål totalt och vi har själva gjort 41. Vi leder nu serien med 6 poäng ner till tvåan !! 🙂 🙂
I början på augusti så vänder serien och vi hoppas kunna bibehålla vårt säkra passningsspel och även det stabila försvar vi jobbat upp där hela laget jobbar tillsammans över hela planen. Extra kul för egen del är att jag gör en av mina bättre säsonger på många år poängmässigt då jag lyckats åstadkomma 1 mål och 8 eller 9 assist. Som mittback så får jag nog säga att jag är nöjd med den poängskörden iaf 🙂
2014-04-27 16.44.13
coach Niklas ”Bud” Fält

 

hare gött!!

// Capitano