Zlatan!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wDJjcL9Ya4c&w=560&h=315]

Kung Zlatan!!

Var bara tvungen att lägga in denna filmen.

Ni som inte gillar honom och tycker att han bara plockar hem enkla poäng med denna film, det skiter jag fullständigt i. Zlatan har chansen att påverka och tycker att det är dags att utnyttja det. Han är megakändis, rik som ett troll. Tror att han faktiskt innerligt vill ge tillbaka nåt nu när han själv har allt.

Sen att han även lyckas sätta ett drömmål när de spelar in filmen gör ju inte saken sämre. Så nu har jag hyllat vår tids största spelare.

 

Jobb vs. fotboll.

Veckan som kommer spenderas i Oslo, såsom många veckor gör för min del. Det blir gym och löpning på kvällarna hela veckan. Men från 1 April är det slut, då ska det bytas jobb och jag ska sätta mig på pendeltågen med alla andra Trollhättebor till storstaden Göteborg. Ska bli så skönt att veta att man är hemma varje kväll, kan hjälpa barnen med läxorna, köra till deras träningar och hinna träna fotboll själv så ofta det bara går.

 

Hockey vs. Fotboll live

Vad tycker ni är roligast? Jag var i ett fullsatt Scandinavium i lördags och såg Frölunda lunka sig igenom en match mot ett blekt Brynäs. Men det är fan show när man går på hockey, och jag fattar att ungarna älskar att åka med. Det finns inga hatramsor mellan fansen, ingen hetsk stämning utanför arenan. Och väl inne får man intro, bra hockey och klappa i takt till senaste house-musiken.

När jag går på fotboll ( IFK Göteborg) så är stämningen helt annorlunda. Det är svordomar, hatramsor, hets mellan fansen… vad fan är det frågan om egentligen? Att ta med sin son på match när de sjunger att någon är en ped…. det vill man ju inte. MEN, det är även en fantastisk stämning när det är som bäst och det ä de stunderna jag älskar Allsvenskan och jag kommer fortsatt ta med mina barn då och då på matcherna. Svaret är ju inte att sluta gå på matcher.

Förra helgen var jag på Premier League och det var en grym stämning på Anfield Road. Men det var ingen hets, fansen var lugna. Så vi borde kunna få ordning på det även i Sverige.

klack-tifo_2011_960

(Ett grymt tifo på Gamla Ullevi är värt att uppleva live)

#Zlatan #Hockey #Fans #IFKGöteborg