Välj en sida

 

Dåså då var Flundrederbyt avklarat och vi i Upphärad gick segrande ur bataljen med att vinna matchen med 1-5. 

Jag själv kunde inte medverka då jag fick känningar i rygg/höft vilket gjorde att jag väldigt sent fick kasta in handduken… surt som tusan!! Så jag sadlade om från rollen som spelare till att bli lagledare, är alltid kul att skrika lite från sidan och peppa killarna.

Men lite kort om matchen då, Sjuntorp hade några halvchanser i första halvlek då vi uppträdde lojt och tamt utanför eget straffområde. Niklas F gjorde väl årets mål denna match då han lägger in bollen i ena krysset från ungefär mittcirkeln +- några meter. Antar att det inte var meningen men snyggt var det i alla fall!

 


 

 

 

Sett över 90min så hade Sjuntorp inte mycket att hämta denna match, andra halvlek var det nästintill spel mot ett mål. Så nu är vi uppe i 4 raka vinster och gjort en hejdundrans massa mål också(26-9 efter 6 spelade matcher).

Det kom 220ish personer och tittade på matchen vilket jag tycker är mer än godkänt!!

Känner att det är inget mer att orda om utan det var en solklar vinst för våran del. Jag,Pontus och Erik tog och firade segern lite extra igår med att ta några kalla goa och en vända på stan. Det var trevligt pöjkar!

 

Härnäst på tur så möter vi LNIK och där måste vi få in 3p för att fortsätta jakten på Hjärtum.

 

Håll ögonen öppna för inom en snar framtid kommer historien om Hugo och att alltid vara yngst i ett lag.

11216007_952477358119380_923578418_n

// Tobias Nilsson #21

 

 

Share This