Välj en sida

Ännu en tur till Sjuntorpsvallen på kort tid, och på denna idyllsköna vårdag var det damlagets tur att hemmapremiära i störtskönt väder och till mången tillrest publik.
Speaker för dagen var ingen mindre än ”Lill-Tigern” Nilsson och som han levererade. (Nåja…)

Samarbete:
Behöver ditt företag hjälp att komma igång med sociala medier?

Kort om matchen:
En premiärmatch är alltid en premiärmatch. En del nerver och en del slarvfel.
Men SIF försökte få till en del rull och framspelningar i medvinden man hade i första halvlek. Man lyckades dock inte riktigt med det. Det var svårt att nå de avgörande passningarna som helst skulle förbi JK10s backlinje. Där kunde de avvärja relativt enkelt och chanser uteblev, åt båda håll.

I andra fick man se ungefär samma matchbild som i första, men med den lilla skillnaden att JK10IF fick med sig både tur med vinden och de små tillfälligheterna när man lobbsköt in 0-1 och sedan kunde göra både 0-2 och 0-3 inom 7 minuter. Några otursminuter där för SIF och det hela avslutades i minut 80 när JK10IF fick in 0-4 från vänsterkanten där Målvakt Ida i SIF landade illa och fick föras med ambulans till sjukhus med nack och ryggsmärtor. Matchen avbröts därmed efter sammanträde mellan domare och de båda tränarna. 0-4 alltså…

Enligt rapport nu under kvällen kan vi ge det glädjande beskedet att Ida är uppe på benen igen och vi hoppas på snabbt tillfrisknande.

Så till bilderna då: