Välj en sida

Förra fredagen så spelade vi vår första seriematch, där vi vinner och spelar hem tre poäng. En skön känsla! Där jag tycker att samtliga gör en grym match. Det tog lite tid innan vi kom in i matchen, där vi mest slog bort bollar och var små nervösa. En premiär är alltid en premiär oavsett vilka man möter på andra sidan, men nu är premiären avklarad och nu fortsätter vi på samma spår. Vi vinner matchen med klara 4-1, man ska inte räkna bort Åsaka, ett lag som krigar för varandra som kommer göra det svårt för samtliga lag i serien.

Sjuntorp Hemma

Igår kom Sjuntorps IF på besök och vi visste på förhand att det skulle bli en svår match att knäcka. Inför denna säsongen så har vi jobbat på att defensiven ska sitta, förra året släppte vi in alldeles för mycket mål bakåt och detta är något Tobias har jobbat med så att truppen jobbar sammansvetsat. Matchen slutar 1-1 efter att Sjuntorp lyckats kvittera med några minuter kvar, väldigt surt men på något sätt känns 1-1 rättvist, men ska inte sticka under stolen med att tre poäng hade känts betydligt mycket bättre. Vi är nära att sätta 2-0 men målvakten lyckas att rädda bollen på mållinjen, en boll i nätet där så hade matchen varit helt annorlunda. Men sådan är fotbollen! Efter att signalen hade gått så kändes det mer som en förlust än annat, men nya tag nästa match, där vi får BK Spark på besök.

 

Jag tycker att samtliga gör en otroligt bra insats, men måste jag välja så kommer jag utse dessa två som gör en grym match och jag känner mig trygg med dessa bakom/bredvid mig i backlinjen.

 

IMG_0548IMG_0510

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ Marcelo Villa Nr2

Share This