Välj en sida

Hej alla läsare och förlåt att de tagit sån tid till detta inlägg. Tanken var ju att det skulle komma en liten överraskning men den dröjer tyvärr. Men jag lovar, när ni minst anar det så dyker det upp.

Jag vill starta detta inlägg med att berätta att Yasmin har valt att ta ett litet uppehåll från fotbollen så därför kommer hon inte vara med och blogga här utan det blir jag som kommer sköta det. Det är mycket som sker i hennes liv just nu med t.ex. ramadan och student, men vi hoppas och tror att hon är tillbaka hos oss snart! 🙂

Har ju dröjt lite sedan det senaste inlägget. Sedan dess så har vi hunnit spela tre matcher, med lite blandade resultat. En oavgjord, en förlust och en vinst. Senaste matchen mot Wargön vann vi med 3-0. Vi gjorde en bra match, skapade mycket målchanser men tyvärr slarvade vi lite i sista tredjedelen. Wargön kämpar på bra och gör de ibland svårt för oss också. Vi hade kunnat göra fler mål men tog ändå en stabil seger. Nu har vi ett lite längre uppehåll till nästa match som är på måndag den 13/6, då vi tar emot Arentorp Helås på Vänersvallen kl 19.00.

Äntligen drar EM igång. Som jag har längtat! Jag älskar när det är stora mästerskap. Man är lite som i en bubbla under mästerskapet och när Sverige spelar blir man så sjukt patriotisk på något sätt. Det gäller att gå ALL IN! Tror tyvärr Sverige får de tufft i sin grupp, Belgien är inte helt ofarliga och Italien tror jag blir storfavoriter till att vinna gruppen. Hoppas såklart dem skräller lite och tar sig vidare.

Sist men inte minst så måste jag dela med mig av denna videon från herrarnas match i Lördags mot Kortedala där man bjöd på en minst sagt annorlunda straffvariant. Ni kan se den här nedanför:

 

Lite fika och samling innan matchen mot Wargön

Lite fika och samling innan matchen mot Wargön

IMG_6057

Glada efter tre pinnar!

Share This