Välj en sida

Dåså då var jag åter vid tangenterna och ska se till att fylla er vardag med lite glädje och ljus nu när vi har gått in i höstens mörka årstid.

 

Jag tar tjuren vid hornen och går på en kort summering av säsongen 2016:

Fokus sen 1/1-2016 var att få ihop kollektivet och även förbättra defensiven, fick in en dunder målis i Nisse Örberg från TIF som gjorde susen för vårat lag! målsättningen var att komma topp 6 och det gjorde vi tillslut så check in the box

Vi tog en hel del kliv framåt jämfört med förra året, men tyvärr var våran höst inte alls i närheten av den vårsäsong vi gjorde. men sett över lag så gick det mesta framåt.

Nu lägger jag säsongen 2016 bakom mig även fast det kommer en del inomhus lir framöver så har jag gått in på planering och förberedelser inför 2017.

Där vi ligger bra till! hade en träning häromveckan utomhus och det dök upp 24 grabbar som ville lira boll! Några tillhörde föreningen sen tidigare, några provspelare var där och även våra nyförvärv som valt att ansluta efter säsongens slut.

På tall om dessa nyförvärv så kommer dem att presenteras senare så ni får sitta lugnt i båten tills vidare. (ni som har twitter/facebook vet några utav dem säkerligen)

 

Framöver så kommer min del av bloggandet här att delas upp med en till go gubbe! en presentation av honom kommer inom kort! men det kommer bli magiskt.

För övrigt så vill jag hylla Halvorstorp som lyckades lösa sina muntliga överenskommelser till done deals, Bra jobbat HIS!!!

 

Mycket spännande saker som kommer ske inom en snar framtid hoppas ni har tålamod att orka vänta

 

Ha d gott!

11198983_952477444786038_1415284313_n

//Tobias Nilsson #21