Välj en sida

Bästa möjliga förutsättningar med både publik, vackert väder och välklippt matta.
Det skulle dock vara gästerna som chocköppnade genom att sätta 0-1 och 0-2 redan efter 12 spelade minuter.
Därefter vaknade hemmalaget till och kunde också skapa en del lägen. Bl.a hade Aca öppet mål på ett inspel som han satte i stolpen.
Men man märkte ganska tidigt att Ulricehamn var det bättre laget, och med div.3 i närminnet kan man tänka sig att det är serieseger man siktar mot här.

Andra halvleken startade ungefär likadant. Tidigt mål av gästerna och spiken var satt i den berömda kistan. Även om coach Karlström hade chansen att reducera på straff, efter duktiga Markus Nilssons räd i straffområdet, kunde hemma laget inte få utdelning denna dag.
Man kämpade tappert och kunde i slutskedet vädra lite folk som fick hoppa in o känna på hetluften.

Innan jag bjuder er på 50 raffinerade foton från spektaklet, skulle jag bara vilja nämna att Ulricehamns spelare skulle kunna ha så mycket roligare på planen, om de inte gnydde på varenda domslut. Varenda! Ett lag som är så duktiga ska ju kunna gå ut och spela sitt spel och samtidigt ha jättekul på planen. Spela ut, snacka sig rätt, utveckla spelet. Nä, istället gnydde man på varenda domslut. Och det var inte att man bara sa typ ”Näää, varför blåser du nu?” eller ”Nej, jag var ju på bollen” osv..
Istället skulle det diskuteras med domaren fram och tillbaka och då var domaren ändå bra idag. Självklart gnäller man ibland och Sjuntorp gnydde också, men inte alls på samma sätt och i samma mängd.
Väldigt tråkigt beteende tycker jag.
Så fick jag det sagt också…

Men så lite bilder då.


 

Share This