Välj en sida

Trollhättans FK tog emot IK Rössö hemma på ett blåsigt och kallt Stavrelunds IP.

Det kändes verkligen som att hösten var lång gången redan, men det är ju ändå bara augusti fortfarande. En kraftig vind, bidrog säkert till att lagen bytte sida vid slantsinglingen och IK Rössö startade i medvind.

Men det var TFK som gjorde matchens första mål, när Amanda Aronsson kunde sparka bollen i mål från nära håll efter hörna i matchens tolfte minut. I den första halvleken var det mycket TFK, men Rössö kom upp i några giftiga omställningar. fyra minuter före halvtidsfikat kvitterade Anna Holmqvist med ett avslut som inte såg så märkvärdigt ut, men bollen hamnade i nätet trots allt. 1-1 i halvtid.

Den andra halvleken var mycket kamp och spelet böljade fram och tillbaka. Amanda Aronsson i TFK fortsatte att vara ett hot i djupled för hemmalaget. Hemmalagets nya målvakt, Amanda Nordberg, stod för en riktigt svettig räddning när hon sträckte ut och räddade ett friläge. Den räddningen blev väldigt avgörande för utgången av matchen. På tilläggstid blev kapten Jensen matchvinnare när hon fick bollen i straffområdet och kunde rulla bollen förbi målvakten och vidare in i mål. Galen glädje utbröt bland hemmaspelarna, som fick med sig alla tre poängen.

En spännande och bra match, med två bra lag.

Nu till bilderna!

ps. Låna gärna bilder men tagga då: 📷 @arbiusmedia i sociala medier. Tack!

.

Share This