Välj en sida

Höstsäsongen drar snart igång för FC Trollhättan i Ettan södra.

På tisdagskvällen träningsspelade man mot IFK Göteborgs U21-lag inför ca 400 åskådare på Edsborgs IP. Ett bra motstånd att möta inför den långa höstsäsongen.

I den första halvleken hade IFK mest boll till en början, men FC Trollhättan kom in i matchen ju längre halvleken gick, och skapade även en del chanser till mål.
I FCT fick vi se två nya spelare, som har tillkommit under sommaren. Det var den spanska mittfältaren Iu Ranera Grau och Adam Lindström Leister, mittbacken från seriekollegan Assyriska IK. Båda spelade den första halvleken, och man kunde se att båda kommer bli att räkna med i höst.
Den första halvleken slutade 0-0.

Efter paus var det mycket IFK i inledningen igen, och gästerna tog även ledningen genom Oscar Vilhelmsson i den 60:e minuten. Kvitteringen för FC Trollhättan dröjde inte länge. På en hörna nådde Alexander Almqvist högst och nickade in 1-1 utan chans för Ole Söderberg i IFK-målet. Båda lagen gjorde flera byten och lät många spelare få speltid. Matchen såg länge ut att sluta oavgjort, men hemmalaget lyckades få in ett segermål i slutminuterna då Frederick Ofori Acheampong höll sig framme och kunde sätta matchavgörande 2-1 för sitt FC Trollhättan.

Nästa match för FC Trollhättan är mot Tvååker i Ettan södra den 15:e augusti då seriespelet drar igång igen.

FC Trollhättan om matchen
IFK Göteborg om matchen

Share This