Välj en sida

Serieseger

image

Förra året fick jag glädjen att tillsammans med mina lagkamrater, tränare, folk omkring föreningen och supportrar, spela upp TFK i division 4. Det kan låta ’kaxigt’ att säga men redan på försäsongen kändes det som att det skulle bli vårat år.

Att vi fick behålla nästan samtliga spelare från föregående år var givetvis en stor bidragande orsak, då Göta BK knep kvalplatsen (och sedan avancerade till div. 4) precis framför oss. Just då kändes det oerhört tungt, en hel säsong förgäves. Vad man inte insåg då var att vi fick ännu ett år tillsammans som vänner och som lagkamrater.

image

Kristoffer Back (med bollen i hand) verkar tro att han är en bättre frisparksskytt än mig…;-)

 

Året som kommer

Det kommande året ska verkligen bli riktigt kul och intressant! Dels en division högre och bättre men även på förhand en rolig serie! Många tuffa och roliga matcher att se fram emot, som tex. Göta BK i premiären hemma i Trollhättan.

Att vinna varje match är nått vi alltid siktar på, sen om det är realistiskt eller inte kan diskuteras. Men jag tror det är den inställningen man måste ha för att lyckas. Så vårat mål för året är givetvis att vinna serien, sen hur de går får vi se till hösten..;-)

image

Min goda vän Linus Ewenborg sträcker armarna i luften när seriesegern spikas

 

Share This