Välj en sida

En form av förklaring: De som känner mig ser mig nog som en positiv människa. Det tror jag att jag framstår som i alla fall. Det kan man inte tro. Inte utifrån det jag skriver. Bara negativt än så länge. En jävla massa negativa saker om fotboll. Om fotbollen, som jag som jag så mycket tycker om. Men ändå klagar jag. Troligen finner jag någon form av välbehag över att kunna klaga utan att någon ifrågasätter. Så får bli fallet även idag. För att klaga, det är rätt gött.

Hänt i veckan: En poäng. Det är vad vi har fått ihop på de två senaste matcherna. Kanske inte riktigt det vi hade tänkt oss. Vi hade tänkt oss sex poäng. Men tyvärr räknas inte tanken. Spelet har varit lite knackigt och i ärlighetens namn kanske vi inte varit värda mer än en poäng i dessa matcher.

I torsdags spelade vi mot Angered. Det var ingen bra match, av något av lagen. Väderguden hade bestämt sig för att släppa lös en tornado. Förutom tornadon skruvade väderguden även ner temperaturen till nollstrecket lagom till avspark. Skönt kan man tycka, om man gillar tornados. OCH. Inte nog med det. Planen. Men sånt får man inte klaga på. Nej, nej, nej. För båda lagen spelar ju på en dålig plan. Och spelar båda lagen på samma plan så får man inte klaga. Men jo, det får man visst. Planen var ju dålig. Och det missgynnade mig. Då får man klaga. Slår man ihop mina fotbollsegenskaper med en dålig plan blir resultatet aldrig bra. Värdelöst faktiskt. Min fot och bollen var lite som en magnet och ett kylskåp. Fast tvärtom. Och matchen slutade 0-0. Och vi missade straff. Det glömde jag säga. Det var därför jag var arg efteråt. I minut 89 dessutom. Så nära att vinna. Sånt är tråkigt.

Så det jag menar är att om det hade varit sol, vindstilla och en bra plan så hade vi vunnit? Ungefär så. Vad ödmjuk du är Per! -Tack.

Okej, lite positivt då:

Vi hade tur med övriga resultat. Många kryss och välbehövliga vinster för bottenlagen gör att vi ligger på åttonde plats i tabellen. Långt ner kan tyckas. Men bara fyra poäng bakom ettan. Vi kanske inte håller FCT-klass än. De verkar köra över motståndet i sin serie. Men snart så, jag tror faktiskt det. Snart så kommer vi börja vinna, vi också. Kanske redan på onsdag, för då möter vi Lindome.

Jag skrev om substans i mitt första blogginlägg. Att jag bara läser sådant som har substans. För det med substans, det kommer man ihåg. Så detta inlägg kommer ni aldrig att minnas. Helt substanslöst. Jag ber om ursäkt.

 

Gott snack.

Share This