Välj en sida

Goddag kära läsare.

Black friday idag tydligen med allt vad det nu innebär, vart tvungen att åka till jobbet idag på ledig tid för att fixa lite små saker, det sög hårt men nu är man hemma igen.

 

Har vart borta nu i en 10-12 dagar med innan dess vilket hållt mig borta från fotbollen och det är alltid lika tråkigt när de sker.

Tog mig en funderare under den tiden och kom fram till efter att ha känt efter med kropp och knopp så ska jag försöka göra en satsning nu 2017 på att komma i bra from samt kunna lira boll, innan har de vart problem med höfter,rygg,baksida you name it!

Men tror att jag har rehabat/vilat mig klart iform nu så jäklar skall de spelas boll!

Ska givetvis forsätta stegvis men nu är det ta mig tusan fullt ös grogglös som gäller.

Dunder laddad som aldrig förr och det känns somk om många andra i laget är lite inne på samma spår, vi går mot ljust i framtiden till mötes.

övrigt då som sker i och runt laget ???

Fifa kväll imorgon med boysen i truppen, det kommer bli blod,svett och tårar! vinnarskallar kommer komma fram och tjuvknep kommer nyttjas….

Lucia cupen är nästa stora grej för oss i UIS och som det ser ut kommer vi komma till spel där med 2 lag, sjukt kul !

Beställt nya profil kläder via intersport, längtar tills man får hem grejerna.

Väntar med spänning på vad min broder och kollega Marcelo skall trycka ut här, ryktena på stan säger att det är något i hästväg han sitter och jobbar på!

 

Övriga tankar och funderingar:

 

  • Halvorstorp dunkar in med ytterligare två smällkarameller så här innan jul: Tobbe Trollkarl och Perra Lindblom åter i föreningen, två goa gubbar med ett enormt fotbollskunnande! HIS fortsätter spänna musklerna
  • Sjuntorp värvar ungdom på ungdom så snart har dem sänkt snittåldern till 35! skämt åsido, ser också bra ut för grannarna i Flundre! varningens finger höjs!
  • Wargön ????? Knäpptyst och oroväckande….. Inväntar säkerligen på att VIF/VFK ska spika sina trupper så får Wargön resterna.
  • Sportbloggen på TTELA ? Hallå eller…. Nu när ni faktiskt gjorde en nyhet om Halvorstorp och deras senaste förvärv kunde ni la orkat med i alla fall någon kommentar eller dylikt från vem som helst i föreningen angående detta ? just nu så kan det bara bli bättre från eran sida, hade förväntat mig mer.
  • Dundersexan,Derbysexan,Supersexan,Partysexan…. Kärt barn har många namn och här smäller det av värvningsbomb på värvningsbomb! På förhand känns denna serien stekhet och sjukt intressant. Skrev de igår på Twitter men tar det igen, sett ur ett lokalt perspektiv så är Div2 (NG?VG?MG?) med alla trollhättelag samt div6 stekheta. derbyn var och varannan match! det gillas!
  • Såg förövrigt att taggen sjuntorps år 2016 inte används så frekvent längre….

 

Ha d gott!

Tobias Nilsson #21