Välj en sida

Hej allesammans!

Sitter just nu ute i solen och njuter av min sista semestervecka samtidigt som jag funderar på vad jag ska dela med mig av till er denna gång.

Kan ju börja med att berätta lite lätt om Dana cup. Vi åkte ju som sagt ner med 2 lag, ett B17 & ett B19, och oturligt nog så krockade hälften av våra matcher så vi ledare fick helt enkelt dela på oss. Jag var alltså med B17 och vi gjorde det bra, hade några dippar men i det stora hela så gör vi det bra och åkte ut i 16-delsfinalen i B-slutspelet.  B19 gick till A-slutspel och gjorde också en riktigt bra turnering. Där fick vi dock några tråkiga skador på vägen. Vi åkte ut i 8-delsfinalen men gick ändå därifrån med huvudena högt!

Vi hade det riktigt sköj och i slutändan så är ju det de viktigaste! ⚽

 

Väl hemma så har träningarna startat och denna veckan drar serien igång igen! Damerna ser gött laddade ut på träningarna och det känns som att det kan bli en bra höstsäsong!

I lördags spelade LNIK Dam mot LNIK Junior på Alevi och den matchen slutade 11-1 till junisarna. Men det var en bra match och jag tror att det är grymt bra träning att få möta ett gäng killar så ibland just för temposkillnaden och den fysiska biten!

Damerna & junisarna i Lördags

Damerna & junisarna i Lördags

 

På lördag är det iaf dags & då kommer favorit tippade Bergdalen och gästar oss på Alevi kl. 15.00! Hoppas att vi syns där! ✊?

Ha de gött, hajj! / My Löfström

Share This