Välj en sida

Det gör inget om ni påminner mig om denna matchen nästa gång jag planerar att åka på en kvällsmatch en kall mulen grådassig och blåsig regna-höstkväll.
Utmaningen i att fotografera i snö och driv-is (nåja, nästan i alla fall) är stor och det var inte bara svårt att hålla kameran stilla i stormen.
Skakningarna av min frusna kropp gjorde också sitt. Och att fingrarna trillade av, eller i alla fall försvann känslomässigt gjorde att nedan foto ändå är ett slags mirakel.
😅👌🏼

Men nog om ursäkter. Det blev ju i alla fall ett gäng bilder där man ser vad som händer och matchen spelades likväl, även om Vänersvallen nord hade problem med strålkastarna just denna dag.

Matchen i sig var en väldigt jämn fight där lagen hade lika många och lika långa perioder där man hade full koll och bra rull. Flest målchanser hade nog Vänersborg ändå, men Linnea Samuelsson i Sköfta-målet hade en bra kväll.
Denna väldigt blåsiga kväll satte naturligtvis käppar i hjulet när det gäller skönspel, men jag ger ändå Skoftebyn fler stjärnor när det gäller att försöka rulla bollen efter backen den halvlek man hade motvinden.
Men svårspelat, som sagt, och det märktes att båda lagen hela tiden ville hålla extra rent i eget straffområde snabbt. Inget fippel och chansspel där inte.

Så när jag skakat och hackat tänder i ca 1 timma blåste domaren av matchen och det blev rättvist delad pott i denna tidiga seriefinal.

Men nu har istället IF Viken chansen att ta täten i en serie så jämn att det förslår.
De möter ikväll (28/8) Ytterby IS.
Håll koll på den!

Så lite bilder då. 😊📷