Välj en sida

…blev istället något helt annat

jag är sedan några dagar hemkommen ifrån älskade och underbara Florens där jag tillbringade en långweekend. Resan bokades för ca 5 månader sedan då jag och min gode vän Kim såg att Milan skulle komma och gästa vår gamla hemort. Då vi båda är stora Milanista fan så har vi laddat upp inför denna resan något enormt. För mig skulle det bli första gången jag ser mitt älskade Milan live, så för mig kändes detta extra stort. Så stort att varje gång jag tänkte på att det äntligen skulle bli av så rös jag i kroppen och rysningen kunde ibland sitta i några sekunder och då vet man det är något extra, extra speciellt! :). Min lycka över att få se dom har till och med vägt tyngre än hur himla dåligt dom spelat i år igen. Folk har kommit med kommentarer som ”å dom är så dåliga, vad tråkigt att se dom spela” osv osv. Men för mig har det inte spelat någon roll utan äntligen var det dags att få stå och beundra Filippo ”Pippo” Inzaghi stå och mana på spelarna längs långsidan, LIVE!! 🙂

001

Men…. Italien, Italien och återigen Italien!! Det blir ju aldrig som man tänkt sig i detta land. Och efter att ha bott i landet i nästan 1 år så borde jag vetat bättre men tankarna ville inte gå så långt att det skulle bli så fel. För givetvis så skulle det bli så att matchen flyttades en dag framåt pga att Fiorentina spelat bra och gått vidare i Europa League. NEEEEJ! Jag menar i England spelas det matcher varannan dag under jul/nyår men givetvis när det kommer till Italien så funkar det inte att spela match var 4e dag… Visst Fiorentina har ett tufft spelschema men, jag tycker detta känns extra hårt då det är ännu mer uppenbart hur dåligt det i dagsläget går för Milan som accepterar att flytta en match. Jag menar, det hade aldrig hänt för 3-4 år sedan. Menmen, resan var bokad och det var ju bara att åka dit och som tur är så finns det helt fantastiska restauranger och vinbarer att tillbringa förlorad tid på i denna vackra stad Firenze!

Det får bli nya försök till nästa säsong så jag hinner se Milan lira på San Siro innan dom flyttar in i nya Arenan 🙂

Sentiamo amici sportivi

002

003