Välj en sida

Vet inte riktigt vart jag ska börja, vi har en fotbollshelg bakom oss som inte har gått våran väg resultatmässigt. I lördags mötte vi ju Skoftebyn på hemmaplan (jag missade dock första halvlek pga jobb) men av det jag ser så är Skoftebyn de bättre laget ända fram till sista 10 då vi får någon slags energiKick och tar över matchen helt, i 85′ reducerade vi till 4-1 & matchen slutade ju 4-3 + att vi hade ett skott i undersida ribban. Fattar ni vilken vändning?! Synd att den kom så sent bara.

***********

Men nu till något som jag har längtat efter att få skriva.

Förra veckan låg jag hemma och hade helt ärligt talat fotbollsabstinens, så då bestämde jag mig för att testa träna denna veckan. Med tankarna på att håller det så håller det, och satan vad det höll! Denna träningen Iaf. . Jag var alltså med hela träningen, förstår ni den lyckan?! Jag skadade ju mitt knä för över 1,5 år sedan, för er som inte har hängt med.

Sen att jag va livrädd i vissa situationer är väl en annan femma, men det är förmodligen ganska bra. Skynda långsamt är ju det jag måste tro stenhårt på nu, vilket är sjukt svårt när det ändå känns bra. Men jag kämpar vidare ✊

Jag och coach emizz efter dagens träning.

Jag och coach emizz efter dagens träning.

***********

Sitter just nu i skrivande stund hemma hos Pia med ett gött gäng från laget och hejar på Arsenal, fast det är nog mer diskussioner om någon viss servitör är snygg eller inte och hur många gånger man får ligga med sitt frikort …. Haha

God damer i den näst finaste match tröjan man kan ha.

God damer i den näst finaste match tröjan man kan ha.

****

Till helgen har jag Iaf planerat att vi ska ta våra första 3 poäng, hoppas ni håller tummarna!

Ha en trevlig vecka allesammans, min är fullspäckad med fotboll så de kommer iaf jag ha!

Ha de gött, hajj! – My Löfström

Share This