Välj en sida

Vi kan nu stolt presentera vårt senaste nyförvärv. Det är ingen mindre än Elias Blom som slutligen valde Trollhättans IF som nästa klubb, efter en kort vistelse hos Halvorstorp. Där blev det tyvärr ingen övergång och han valde att kontakta oss, vilket vi är glada över. Elias kommer senast från Trollhättans FK, där han har spelat sen barnsben, men kände att han ville byta miljö. Han kommer att vara en viktig spelpjäs för oss, då han besitter på stor fotbollskunskap. Pappererna är redan påskrivna och nu återstår och se när han gör sin debut.

Varmt välkommen till Trollhättans IF, vi hoppas du kommer att trivas i vår familj.

IMG_3068

Hej Elias Blom!

Hur känns det att ansluta till truppen?

Känns oerhört roligt att få ansluta till laget, skönt gäng och väldigt bra sammanhållning i laget! Inspirerande att få komma till ett topplag så vi har serien att kämpa för!

Du visade oss din tatuering på nummer två som du har på foten, är det numret du hoppas på?

 Det är klart att nummer två är det jag vill ha. Sen tror jag inte att det är så svårt att övertala han som har nummer 2, så det blir nog inga svårigheter att få tvåan.

Du har gjort dina två träningspass i helgen med laget, hur kändes det?

-De första träningspassen kändes bra, kändes väldigt gott att få komma igång med fotbollen igen! Inte van vid så mycket löpträning, men det är väldigt bra och en bra förutsättning för att orka mer än motståndarna!

Beskriv dig själv som fotbollsspelare med några få ord?

– Som fotbollsspelare så tjötar jag mycket på plan, det är väl det jag gör när jag spelar fotboll ungefär.

Vad var det som gjorde att valet föll slutligen på TIF?

-TIF visste jag var ett gott gäng och spelar i toppen av div 6, så jag är glad att det löste sig så jag får spela fotboll.

Hur känns det nu i efterhand då?

-Det känns oerhört bra att komma hit, ser oerhört mycket framemot min debut på Fredag mot Sjuntorp.

Vad tror du att du kommer bidra med mest i år och vad har du för förhoppningar om klubben?

– Jag hoppas jag kan bidra med mycket poäng framåt och hjälpa laget att hålla tätt bakåt. Mina förhoppningar är att det kommer vara en rolig höst för oss i TIF.

Du kommer senast från Trollhättans FK. Hur kommer det sig att du lämnade dom, ville du trappa ner på fotbollen eller var det något annat?

-Att jag lämnade TFK var att jag tappade all motivation för fotboll under våren. Så det känns bra att få en nytändning och nya röster.

Tack Elias.

 

 

Share This