Välj en sida

Vilken galet bra vecka jag hade, söndag-söndag!

Jag ska se till att ta er igenom denna vecka så bra jag kan. Vi börjar med söndagen den 17/5, Svenska Cupen final mellan Blåvitt och Örebro. En match där Örebro hade allt att vinna och blåvitt allt att förlora. Det märktes nästan direkt att det var ett lag som kämpade lite mer och att det stod 1-0 till Örebro efter första halvlek var egentligen inte så konstigt även om målet dom gjorde var en ren slump. Men, i andra halvlek visade blåvitt hur tunga och bra dom är i år och såg till att ganska enkelt vinna med 2-1 tillslut. BRA START!!

På måndagen sen åkte jag iväg med jobbet på två dagars säljkonferens i Göteborg där SPA stod på schemat. Vi bodde på Sankt Jörgen Park Resort, vilket jag starkt kan rekommendera för alla. Efter två sköna dagar med mycket snack, god mat, spa, gym och lite golf så drog vi oss hem till Stockholm igen.

Onsdag blev det ett hårt träningspass med tanke på helgens utmaning…..(Toughest)

På torsdagen fick jag finbesök som stannade ett par dagar vilket varit otroligt gött! 😉 😉
Under kvällen sen tvålade ju även Blåvitt till aJk med 3-0!!!!!!! ENKELT!! VI E IFK……….

På fredagen var det Seriefinal för oss i Oranje då vi mötte Cassi. Ett lag som jag egentligen hoppas att SvFF kickar ut då dom flertalet gånger hotat motståndare, domare och publik under deras matcher. Och ja, det hände även denna matchen. Två röda kort varav det ena på tränaren som direkt hotade domaren. Så, att vi vann matchen med 3-2 och kom undan med enbart ett jack i huvudet pga av spark på en av våra spelare är bra. Nu är vi ensamma… serieledareee, serieledareee, Serieledareee!!!! 🙂 :). www.oranje.se

På lördagen så var det då dags för min stora utmaning detta året. TOUGHEST!!! Nu såhär fyra dagar efter så har jag fortfarande ont i kroppen. Jag har blåmärken på knäna, låren och armarna.
Jag körde loppet tillsammans med syrran och vi kom i mål!!!! 🙂 Shit vad jobbigt det var!! Men, jag ser redan fram emot hösten med nya tävlingar, för detta var så roligt att jag måste göra det igen!
https://www.youtube.com/watch?v=bxfMw0kF7DI

10984634_10153860999107892_6204883088885470130_n

 

 

På söndagen sen var det åter dags för Blåvitt att lira och det blev 3 nya pinnar efter en seger mot Halmstad. Och en glädjande match senare på kvällen var att även Milan kunde ta 3p. Efter att Il Faraone var tillbaka. (Stephan El Shaarawy). Han gjorde två fina mål, synd att han varit skadad så nästan hela året 🙁 .

250006202
Il Faraone!

 

Hare gött!!

// Emil

 

Share This