Välj en sida

Hej allesammans!

Nu börjar alla serier att dra ihop sig och vi har bara två matcher kvar med A-damlaget. Just nu ser det riktigt bra ut då vi ligger på en tredje plats ( med en match mer spelad än Skoftebyn som ligger 2 poäng under ) och så har vi även en stabil ledning i skytteligan då Matilda ”morriz” Johansson har varit riktigt het på mål i år. I toppen av serien ligger just nu Bergdalen då vi har lyckats att sätta käppar i hjulen på både Skoftebyn och Borås med 2 bortavinster mot dom som dom förmodligen inte riktigt hade räknat med! Men jag hoppas även att det är såhär serien slutar då jag anser att Bergdalen är de laget som faktiskt har spelat finast och roligast fotboll i vår serie ?

Sen har vi ju även ett herrlag som har rullat på som tåget det sista och just nu ligger på en stabil andra plats. Där hoppas jag också att vi stannar så vi får en chans att kvala upp till femman, här kommer jag förmodligen att låter väldigt partisk men jag anser att vi faktiskt är de lag i div.6 Trollhättan som spelar finast fotboll. Mål som satan har dom gjort också, just nu ligger dom på 85 gjorda mål med 4 matcher kvar att spela! Vad tror ni, kommer dom upp till 100?! Ikväll är det iaf Sjuntorp som kommer och gästar oss på Tingevi kl. 18 och hur det går där återstår att se ✌

 

Hur går det för mig då?

Jo, det går fint faktiskt. Tränar lite fotboll imellan åt, men efter mycket tänkande så har jag ändå bestämt mig för att satsa helhjärtat på nästa säsong. Så man har en hel försäsong bakom sig och hinner bygga upp musklerna runt knät ännu mer. JÄVLIGT TRÅKIGT, men det känns dock som det vettigaste beslutet jag kunde ta i detta läget. Så jag fortsätter kämpa på med min rehab och tränarkarriär detta året! Imorgon ska jag och Emilia iväg på någon kurs i Göteborg Där vi ska diskutera olika frågor och vad en utbildningsansvarig gör i en förening, samt få titta på den nya arenan och få en presentation av blåvitt akademin som finns i dess lokaler. Det ska bli lite kul faktiskt ?

Målskyttar & publikens lirare ⚽

Målskyttar & publikens lirare ⚽

 

Ha det gött, hajj! – My Löfström #8