Välj en sida

Igår var det studentdag här i Trollhättan och jag önskar er grattis och att ni alla hade en toppen dag! vädret hade ni i alla fall tur med!

Riktar extra stora grattis önskningar till kollega Anton Snibb här på rakt upp i krysset och Upphärads yngling Hugo Månsson.

Som rubriken säger så åkte UIS på en rejäl käftsmäll borta mot Hemsjö igår, en 6-1 torsk skrevs siffrorna till. En sån här storförlust är oacceptabel. Det vi kan skylla på är att vi efter en intensiv period med med 3 matcher på 6 dagar har tagit ut sin rätt, då vi åkt på en del skavanker och skador. Jag själv kunde inte medverka och missade ännu en match på grund av denna sargade kropp man har just nu.

Såg att bloggkollega Oscar Jonasson åkt på en muskelinflammation i höften och min kropp ville inte vara sämre utan såg till att jag också skulle åka ut för det. Så besökte läkaren på jobbet och 1 minut senare hade han satt en kortisonspruta i min höft, vette fasen om det blivit bättre eller sämre…

Men åter till UIS och vad som nu har blivit ett problem för oss är att vi har fått in mycket mer spetsspelare i truppen, tyvärr har det kostat oss en del av den bredd vi hade förra året och delvis i början på denna försäsong. Vi har inte råd med att spelare är borta helt enkelt. Lag som Hjärtum, Lödöse/Nygård och delvis TIF, har en större bredd än vad vi har och klarar av att ha spelare borta.

Den match som skulle ha spelats idag mellan Hjärtum och Sjuntorp har blivit inställd då SIF lämnade W.O… Jag har ingen mer information varför SIF lämnade W.O men gissar på spelarbrist. Det är återkommande problem för både oss i Upphärad och Sjuntorp, vi turas ju om lite från år till år att dras med detta problem.

Så det jag undrar är varför inte slå ihop föreningarna ? ungdomssektionen är hopslagen samma sak med damlaget. Så varför kan inte herrsektionen gå samma väg till mötes ? hur svårt ska det vara.

Se på hopslagningarna av LNIK och Edet i närområdet och hur lyckade de ändå har blivit nu några år efter att de slogs ihop.

För mig personligen så ser jag inget negativt med att gå ihop till en förening utan det kan bara i det långa loppet bli positivt.

Jag förstår att det inte kan ske denna säsong, men för båda föreningarnas bästa så är det bäst att det sker så fort som möjligt.

11101339_952477378119378_152848193_n

Avslutar detta inlägg med att önska er alla en trevlig nationaldag och en fortsatt trevlig helg!

Mvh Tobias #21

Share This