Välj en sida

Jag är ganska dålig på att hålla en frekvent uppdatering. Det måste jag erkänna. Men denna gång har jag en ursäkt. Jag har alltid ursäkter om jag gör något dåligt. Det är aldrig bara mitt fel. Det finns alltid omständigheter att skylla på. Och jag har alltid välgrundade ursäkter. Det ska ni veta. Denna gång har jag vridit och vänt på alla händelser de senaste dagarna. Och det har tagit tid. Godkänd ursäkt. Detta i förhoppning att finna något jag kan kritisera. För det verkar vara så jag fungerar. Att kritisera. Men icke. Inget finns att kritisera denna gång. Det är istället två händelser som gjort mig glad den senaste veckan. Väldigt glad. Och dessa händelser ska jag berätta om nu. Spännande va? Ja, jättespännande. Berätta mer, snälla. Okej.

Händelse ett.

Innan jag började i ABK hade jag aldrig varit på ett assyriskt bröllop. Att jag inte varit på något assyriskt bröllop beror på att jag inte har känt någon assyrier tidigare. Logiskt. Men nu känner jag flera stycken. Det har lett till att jag fått äran att vara inbjuden till tre bröllop. Tre fantastiska bröllop. Alla med ABK som koppling. Kul sånt där, att vara bjuden. Och att jag känner personer som vill bjuda mig. För det är inte alla som vill det. Förra året var det två stycken i laget som gifte sig. Dock inte med varandra. Och i lördags var det vår huvudsponsor, min arbetsgivare och ABK:s före detta spelares tur. Eventuellt före detta arbetsgivare förresten. Jag vet inte om jag jobbar kvar där faktiskt. Rätt oklart. Mattias Jakob heter han. Jävligt go göbbe faktiskt. Det måste jag säga. Han gifte sig med Helena. Hon är go hon också. Och bröllopen är inte som svenska bröllop. De är större, mer påkostade och framför allt mer händelserika. Väldigt dansanta. Det är nog en bättre beskrivning. Och jaha, nu drog jag alla svenska bröllop över en kam? Lite så. Inget ont om svenska bröllop. De kan också vara roliga. Och dansanta. Och taliga. Svenskar älskar tal. Men i lördags var det storslaget, väldigt storslaget. 500-600 gäster. Alla dansade. Jag också faktiskt. Egentligen har jag inte så många moves att finna i min repertoar. Jag är ganska enformig. Rätt stel liksom. Men i lördags utökades den. Mycket ringdans och mycket axlar. Det tar jag med mig till nästa fest. Framför allt axlarna. De rörde sig jävligt gött.

Min eventuellt f.d arbetsgivare och hans Helena.

Min eventuellt f.d arbetsgivare och hans Helena.

Händelse två.

Vi spelade match i måndags. Och äntligen kändes det som. Äntligen hade vi ett hyfsat spel med bra bollinnehav. Vi vann med 1-0. Stabilt faktiskt. Och kul. Mycket välbehövligt efter en annars sisådär inledning på säsongen. Jag tror vi vaknade lite nu. Det behövdes. Skönt. I morgon är det dags igen. Helsingborgs IF Akademi möter vi. Ett ungdomligt lag låter det som. Eller jag tror att de har en blandning av spelare som antingen vill uppåt i seriesystemet, eller vill neråt i seriesystemet. En slags mellanlandning helt enkelt. Oavsett håll. Hoppas på vinst där. Det vore gött.

Händelse två fick inte så mycket utrymme såg jag. Men jag tycker inte ni behöver veta mer om matchen. Ni vet ju hur en match går till. Men bröllopet däremot. Det vet många inte så mycket om. Men nu vet ni mer. Och om jag ska tipsa om något, är det att skaffa en assyrisk vän. De är bra vänner de där. Och de har bra bröllop.

Så. Kul vecka med kul händelser. Dock ett halvrötet skrivet inlägg. Jag är dålig på att skriva om kul saker. Nästa gång skriver jag kritiskt. Jag är bättre på det.

Gott snack.