Välj en sida

Då var det dags för mig att bidra lite till svenska folket med vad som sker i mitt liv för stunden, men framförallt de ni alla vill veta och det är ju vad som sker i grande UIS!

Jag grämer mig fortfarande över att jag missade derbyt mot Sjuntorp men den glädje jag fick höra när jag ringde upp Johan Sahlin var helt oslagbar, jag kände en sån oerhörd stolthet över grabbarnas insats! Kanske är årets skräll än så länge när vi som är tippade i mitten alternativt sämre i tabellen av krönikörer samt tyckare i området går av planen med 3p mot ett lag som skall komma topp 2 så blir jag stolt.

Jag har gått och hållit inne lite extra på att få skrivit detta inlägget då jag väntat på att Marcelo skulle skriva ut ett före mig så att jag hade något att kommentera på angående matchen mellan oss, men nu blev jag för otålig så varsågod Marcelo

 

Vi kryssade mot TIF 0-0, en match där båda lagen rent spelmässigt inte riktigt vågade gå bort sig utan det var bra kamp i 90min.

resultatet kändes rättvist fram till 88:e matchminuten eller något sånt då vi får en frispark och Mackan stegar fram för att ta den och bjuder på en fräckis likt den Fabio Aurelio gör här mot Chelsea.

Domaren blåser mål, vi firar i någon minut eller så och då kommer det att frisparken skall slås om………………

Varför den skall slås om är orelevant då den inte skall slås om.

här får gärna Marcelo komma med åsikter kommentarer jag väntar med spänning 🙂

men skit samma jag har släppt det nu även fast det tog ett tag och är ju tråkigt när domaren tar bort en sådan fräckis!

Mackan träffar ju mål 1/37 så nu får vi vänta ett tag……. så tack för den du!

 

På agendan står idag att åka till Långared BOIS. en svår bortamatch där det kan gå lite hur som.

Tack på förhand!

Mvh Tobias Nilsson #21

Share This