Välj en sida

Hej hej hallå!!

Precis när alla hade gett upp hoppet så dyker det upp ett blogginlägg från ingenstans.

Vi i FC Stockholm drog igång träningarna för två veckor sedan efter sommaruppehållet och på söndag drar vi igång höstsäsongen med hemmamatch mot Långholmen.

Träningarna de senaste två veckorna har bestått av många sommarfötter och pingislungor men kärleken till fotbollen har aldrig varit större hos grabbarna i laget. I lördags hade vi en heldag på Kristinebergs IP med två träningspass och på kvällen var vi ute och åt och drack vatten. Träningarna bestod av både glädje och gråt. För gråten var det nog jag personligen som stod för efter att ha floppat i både tekniktävlingarna och i fotbollstennisen.

Jag skyllde gråten på pollen.

Jag kunde trösta mig med att vi i det yngre laget piskade till de äldre i sista matchen för dagen!

Tre notiser från i lördags

1. Robert Damberg träffa ribban tre av tre gånger under den tävlingsgrenen och han vann sen hela skiten

2. Love Lidström har fått sjukt snygga vader under sommaren

3. Att serva i fotbollstennis var vi jävligt dåliga på

På söndag drar som sagt serien igång igen och vi börjar hemma mot Långholmen. Vårmötet vann vi med 5-0 men första matchen efter uppehållet är aldrig lätt. Långholmen har dessutom redan spelat en match efter uppehållet. En match som dom förlorade med 3-0 mot värtan. Vi kommer komma taggade och spelsugna till på söndag det lovar jag!

För min del blir det första matchen sedan jag blev skadad mot ängby på stadion den 23 maj. Äntligen är skitfoten bra igen och jag känner mig 100% igen.

Klockan 16.00 på söndag är alla alltså välkomna till Kristinebergs IP när höstsäsongen sparkas igång! Simon Brännström utlovar FC hymnen i paus och Stefan Elfver gör armhävningar i mittcirkeln innan avspark så kom i tid!
Väl mött!

//Magnus

Share This