Välj en sida

Dags att damma av tangentbordet igen efter några veckors frånvaro. Mycket har hänt och mycket händer i Trollhättefotbollen just nu, men vi gör en liten titt på vad som hänt i vår förening. Vi har kastat oss in i futsalsäsongen och nytt för i år hos oss är att vi startat ett U-lag i division 2. U-laget har inte startat sin serie än men det har vårt A-lag i Allsvenska gjort. Resultatmässigt så har det varit en liten trög start för dessa herrar men jag vet att de jobbar hårt för att vända skutan. Tittar vi istället på publikligan så leder vi den stort med en snitt på 847 åskådare.
Vad vill jag då säga med detta? Jo, det är att det är inga små arrangemang vi anordnar och det utvecklas hela tiden. I år kan man till exempel streama futsalmatcherna ifall man av någon anledning inte har möjlighet att komma till ”Borgen”. Det är stort att en liten kvartersförening från de södra delarna kan och orkar genomföra detta.
Jag själv har inte varit någon fan av inomhusfotboll och tycker väl det var roligast på den tiden då man använde en gul filtboll och fick  vägga med sargerna. Men utvecklingen går framåt och futsal är här för att stanna och det är rätt roligt att se på trots allt.

Lite officella uppdrag har också hunnits med och det roligaste var att jag i söndags fick möjlighet att fira Trollhättans BoIS 70-års jubileum. Det kunde väl knappast kunnat bli bättre då bägga deras representationslag gav föreningen varsin serieseger i present. Det var en trevlig tillställning och även om det var en annan föreningen än Sköfta så kände man glädjen som alla dessa spelare, ledare och medlemmar kände. Vi har ju några år kvar till ”70” men jag hoppas att att vi kan få till ett lika bra arrangemang. Kanske kan vi fylla ”Borgen” för vi börjar ju få lite snurr på hur det går till där nere. Eller så nöjer vi oss med ”Valkyrian” där vi ordnat fester förr. Vem vet och det får väl tiden utvissa.

 

Share This