Välj en sida

Jonas Andersen heter jag, och det är jag som kommer att ta över bloggandet från Sulkko.
Då han har haft problem med skador har han inte kunnat närvara vid våra träningar och matcher. Så har inte funnits så mycket för honom att blogga om. Tyvärr!

Vem är jag då?

Jonas Andersen 25 årig Värmlänning, bor i Sjuntorp med min sambo och hund. Min förstasport har alltid varit Bandy. Och det är pga av den jag hamnade i Gripen och Trollhättan.
Har ca 30 elitseriematcher och ett vm i bagaget. Även gjort en match i div 1 som 15 åring för Carlstad United.
Utöver det, seriens bästa straffskytt!
Sjuntorp hamnade jag i pga av min flickvän som var uppvuxen här och hade sina hästar här. Då var Sjuntorp självklart, och jag ångrar det inte en sekund.

Säsongen hittills har varit så där för vår del. Det började bra i hemma premiären, (seger 10-1) efter det har det gått rent ut sagt dåligt. Förutom de två sista matcherna med två segrar. Och ett riktigt bra spel. Själv hade jag inte tänk att spela något i a-laget pga av just bandyn. Men efter många diskussioner hemma så valde jag att sluta med det. Och då fick jag ju möjligheten att spela en hel säsong fotboll vilket jag aldrig någonsin tidigare kunnat göra under min vuxna karriär.

Tidigare höstsäsonger har väl inte varit starkare än vår för oss, men denna hösten kommer vi göra mycket bättre reslutat än vad vi gjorde i våras.
Det sätter jag mina herrtrosor på.
Är det förövrigt någon som är sugen på att spela lite fotboll i sommar/höst eller bara känna på det lite, kom gärna ner till
Sjuntorpsvallen på torsdagar kl 19,00 och känne på´t litte!

Är förövrigt helt övertygad om att Manchester United kommer att vinna BPL nästa säsong, det sätter jag min hunds fästingar på.

Keep it real folks!