Välj en sida

GOOOOOOOOODMOOOOOORGON! ännu en strålande dag i vårat avlånga land och idag är det äntligen dags!

Dåså då var det dags att presentera de kommande samarbetet här på rakt upp i krysset!

Vissa vet säkert om det sedan tidigare men det är ingen mindre än den stora stygga vargen från TIF Marcelo Villa som ska hjälpa mig skapa magi här.

Jag är dunder taggad och vet att Marcelo är också det vi bara väntar på att få släppa loss våran kreativitet

20161105_144545 #HanärKLAR

Marelo är en utav de snällaste människorna jag har träffat så förstår inte de här med att han skulle ha varit en stor styg varg! men han klär sig i rött det är en sak som är säkert!

Så istället för att hetsa och jäklas med varandra nu så ska vi tillsammans få föreningen och bloggandet på frammarsch. Det kan bara bli bra det här!

För er som inte vet vem Marcelo är så har han fått svara på några frågor som ger en liten beskrivning av honom som människa.

Äntligen har du kommit till uis och vi är grymt glada att du valt oss, hur känns det ?
Det känns oerhört bra får jag säga, truppen har tagit emot mig med öppna armar och kan knappt bärga mig tills det drar igång. Släpp mig!

Vad är din målsättning med kommande säsong?

Givetvis att försöka få klubben att klättra någon placering högre upp än tidigare säsong. Samt ta en ordinarie plats som mittback, då jag fick testa på det förra säsongen och jag stor trivdes.

Du har större delar av din karriär spelat ytterback men nu på senare tid spelat mittback, vad ser du sig själv som ?

Jag har stort sett spelat högerback hela min karriär och trivs fortfarande att spela där, men får jag välja så spelar jag hellre mittback, där man får har större blick över spelet.

Hur känns det för dig som ny kille i upphärad, har resten av truppen tagit emot dig väl trots att du kommer från en seriekonkurrent?

Dem har tagit emot mig med en öppen famn och har inte känt av Jag vet vilka dem flesta är sedan tidigare, då jag redan förra året var nära en övergång men inte riktigt vågade klippa navelsträngen. .

Du har nu hunnit göra några träningar och även debuterat i tröjan där du fick med dig en assist! Men vem i laget tar mest plats i omklädningsrummet?

Den assisten skojar man inte bort, ramos klass! Men vem i laget tar mest plats i omklädningsrummet? Bra fråga! Jag får återkomma till den vid ett senare skede.

Åter till din övergång från TIF, var det andra klubbar som ville ha dig ? Och i så fall varför valde du just uis ?

OM det var, ska jag räkna dem? Haha skämt o sido. Nej men valet var ganska enkelt, då jag känner David sedan tidigare och vet att han har en del fotboll i sig.

Sista frågan här nu men beskriv hur din drömsäsong ser ut 2017 ?

Givetvis ta hem supersexan, även vara det laget som släpper in minst bollar bakåt och att jag gör några baljor, kan inte minnas sen det var senast haha.

Klassikern snabba frågor och ännu snabbare svar:

Marcelos svar är det som är fetstilt

Mål eller en klockren brytning ? Klockren brytning

5-2 vinst eller en 1-0 vinst ? 1-0 vinst

Lagfest eller en hemmakväll ? LAGFEST

Vem ur truppen skulle du ta med dig till en öde ö om du var så illa tvungen att välja ? Coach David

Intressanta svar de där, kul att det blev lite fjäskande för tränaren också!

Jag är jätteglad att ha Marcelo i laget och ännu gladare över att kunna få en kille som jag vet är grym på att skriva och blogga som stöd här på sidan! #SLÄPPOSS

Tack och Välkommen Marcelo!

*FCT åkte ur div1 efter en blek match hemma mot Rosengård, tittar inte ofta på FCT men de gångerna jag väl har gjort det så kommer jag på varför varje gång och det är för att jag inte känner direkt något för föreningen och de spelar en ganska så tråkig fotboll…. Tråkigt för trollhättefotbolllen då staden borde ha 1 uttalat elitlag som samtliga klubbar i staden stöttar, men då gäller det ju även att föreningen som ska få allt stöd spelar sina kort rätt….

*Under lördagskvällen slö tittande på Twitter såg jag att Sjuntorp plockat in ett gäng youngsters, vet ej vilka det är men har sagt de tidigare, får dem in lite ungdomlig fart och fläkt som kan bli guidade av all den rutin som finns i föreningen kommer dem bli ännu farligare, varningens finger för sjuntorp är redan höjt

*Vill ge en eloge till krönikör Ahlin som gjorde en bra krönika igår angående FCT

*Vill ge en tumme ner för den nya sportbloggen på TTELA då den har tappat sin charm,intresset och sakligheten, det som läggs upp där känns som rena skära tidningsinlägg redo att printas till morgonkaffet… hoppas på en höjning där av alla ansvariga, få fram det som gjorde fotbollsbloggen så populär!

Tack för mig och jag hoppas alla pappor där ute i världen får en toppen dag, för det ska jag i alla fall kontrollera så att min far får.

Ha d gott!

//Tobias Nilsson #21