Välj en sida

Hittills
Vi har nu avverkat 5 spelomgångar i Söderettan och det har varit blandad kompott för FCT.
1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster är väl kanske något sämre än vad vi kalkylerat med. Visserligen har vi mött lag som i alla fall före seriestart klassats som de bästa i serien (lägg till Öster) men samtidigt verkar det som om alla slår alla just nu. Det man kan säga så här långt dock är att det verkar bli en knallhård serie och då gäller det för oss att se till att minimera misstagen bakåt och sätta chanserna framåt.

Vår målskytt saknas
Just försvarssidan har varit lite knagglig där slarv och misstag gjort att tryggheten i laget just nu känns lite darrig. Agon Beqiri, Paul Khajo och Calle Lext har känts bra på mittfältet men det är klart att vi saknar vår målkung, Josef Daoud.
Josef, som nu återhämtar sig efter en skallskada, är en utomordentligt trevlig person utanför plan. Inom motståndarnas straffområde är han vanligtvis inte så trevlig, nej snarare är han en mycket elak typ och han påminner mycket om Martin Dahlin när han var som bäst. Josef är vår bästa måltjyv och han saknas framåt just nu.

Fidde
I avvaktan på att Josef kommer tillbaka gläder jag mig åt Fiddes form. Hans mål mot Oddevold var fenomenalt men snälle Fidde, sluta upp med din egen variant av målgest. Den är livsfarlig!
Om jag vore din mamma skulle jag be dig sluta ”dyka” omedelbart!

Nu väntar 2 bortamatcher innan vi tar oss an Qviding på Edsborg på Nationaldagen.

Kom och titta på oss då, det är gratis!

(Kom och titta in lite mer hos oss i FCT – Nästa månadsbrev)