Välj en sida

Jag vet att jag har varit lite dålig med uppdateringar här på sistone, är det klassiska att varit mycket jobb och andra aktiviteter som tyvärr kommit i vägen för både bloggande och tränande. Den kommande veckan blir tyvärr inte så mycket bättre… Så kompenserar med ett lite längre inlägg för stunden. Igår firades det i lyan, Chelsea tog hem ligatiteln 2015 i premier leauge med bravur! 

11212470_952477408119375_2103573148_n

Bjuder lite på denna bild men är alltid kul att lyckas få med kameran ut och ta några bilder.

 

Premier leauge har varit avgjort sen Chelsea utmanövrerade Man Utd, sen dess har allting varit klappat och klart, det enda jag har väntat på är att det skulle bli klart rent tabellmässigt också. Booring booring Chelsea har dominerat ligan sen dag ett!

Här bjuder José på lite show

 

Jag och Upphärads plasserinssäkra mittback Erik L var och tittade på matchen mellan Lnik och Hjärtum, Vi i Upphärad har redan mött Hjärtum, en match som vi tyvärr förlorade och som jag inte kunde delta i pga att jag var på återträff med Afghanistan gänget uppe i hufvudstaden Stockholmo. Efter att ha pratat med killarna i laget så var den match rapport som ligger ute på Hjärtums hemsida en bra skildring av hur matchen såg ut. Våran start har ju varit under all kritik poängmässigt… Jag har bara varit med matchen mot TIF och där rullade vi boll i 80min och gör allting bra förutom mål….

11198983_952477444786038_1415284313_n

Ja jag hade nog mått bra av att få mig lite D-vitamin….

 

Göra mål är ju lite av en väsentlig del i fotbollen och mål blev det i gårdagens match mot SK Mjörn, detta var också en match som jag missade för att det dök upp personliga saker…. Men laget klarade sig galant utan mig och hängde dit fem baljor mot Mjörn.

Extra kul att DNB* gjorde två mål, unnar dig verkligen dem!

Jag tror att vi nu har fått en rejäl islossning och att vi nu kommer få ordning på allt!

 

Annars kan jag inte kommentera den matchen mer utan dags för några kommentarer från matchen mellan Lnik och Hjärtum, en match som sluta 1-1 och hade en väldigt konstig matchbild. Jag kan instämma med det Lucas skrev om matchen och domaren, det röda kortet är konstigt i en situation som också den blev väldigt konstig. Hoppas verkligen att Lnik:s målis kryar på sig och att det inte var något allvarligt. Det var även tråkiga och väldigt barnsliga scener som utspelade mellan de båda lagens ledare där de skrek på varandra om vem som var löjligast…. Sandlådenivå och ja som de kallade varandra löjligt…

 

Jag och Erik var eniga om att Lnik hade ett roligare spel och försökte rulla boll medans Hjärtum försöker servera sina målgörare (Algevi,Persson) med bollar hela tiden, så när Persson fick sitt röda i matchminut 45ish så blev deras spel väldigt enformigt men det har väl även till vis del att de bara var 10man halva matchen.

 

Markus Pekki i Hjärtum har ju definitivt inte slarvat med fysen! 

Rent resultatmässigt hade vi hoppats på 3pinnar till Lnik för att störa Hjärtum lite och dels för att jag tror inte att Lnik kommer hålla säsongen ut.

 

Annars är det riktigt kul att alla divisioner i området har har kommit igång nu så att det oftast finns en bra match varje helg att åka/gå att titta på, det gillas starkt!

 

*varför tejpa upp tröjärmarna ? köper det om man har biceps och triceps som The Rock eller tja mig själv… Men annars vad är poängen ? Ni får noll stilpoäng från mig

*Beställde skor från Intersport för flertalet veckor sen, väntar fortfarande på dem….

*Tacos på en måndagskväll är gravt underskattat

 

Nu kommer det tyvärr dröja tills jag kommer bidra med ett inlägg, det beror dels på att jag tycker inte det blir bra när man slänger ihop ett via telefon eller surfplatta. Men det kan nog bara vara jag som är kräsen.

 

Avslutar med ett citat från en människa jag håller högt

”You stay classy San Diego”

Ron Burgundy

 

// Tobias #21

 

 

 

 

 

 

 

Share This