Välj en sida

Milan
Jag lever i sorg gällande mitt Milan. Igår var en jobbig kväll då det tog 37sekunder för De Sciglio att få rött kort efter att ha sparkat ner Hamsik (tror jag) fullständigt onödigt bakifrån, i straffområdet. Straff och rött kort och så var den matchen förstörd…. MEN, Diego ”Fantomen” Lopez gör en galet bra räddning och kanske vi kan få med oss 1p i matchen för inte ska det väl gå att vinna med 10 man i 90+ minuter? Milan är helt utspelade och jag sitter med händerna för ögonen i många Napoli anfall då Milan bara står och tittar på när D.Lopez forsätter att briljera mellan stolparna. När det gått 65 min så börjar jag ändå få in ett lugn i kroppen då spelarna helt plötsligt börjar slita för att få bort varenda boll och gör sitt yttersta för att få med 1p. Då gör F.Inzaghi ett byte som ska avgöra hela matchen, han sätter in en av Italiens, europas eller världens sämsta fotbollsspelare på planen, D.Bonera!!!!! Och med han i backlinjen släpper Milan in tre (3) mål på 5 minuter…………….. Snälla, snälla, snälla skicka honom till något reservlag till något lag i max Serie D för detta håller inte. 🙁 🙁
Hoppas att dom kan avsluta snyggt dom sista omgångarna iaf så att några av spelarna kan få med lite positivitet in till nästa säsong. En 7e plats och jag är nöjd! (känns j*vligt konstigt att säga)

 

Oranje/Allsvenskan
Serieledare, serieledare, serieledareeeee!! 🙂
Ja, efter tre spelade omgångar så leder vi nu serien i Div 7 och det på 7 poäng insamlade, 8 mål gjorda och 0 insläppta 🙂
Det går läsa en riktigt bra skriven matchrapport här.. http://www.oranje.se 

11203064_657747734355289_6895869034794527369_n
I år ska vi bara upp, det finns inget annat!!! Vi ska behålla vår nuvarande position hela j*kla året.

Riktigt kul att se att det går bra för Blåvitt. Håller tummarna för att dom tar hem en seger ikväll igen. Tyvärr missar jag att se matchen då vi har träning med laget. Så sjukt kul att vi är så många på varje träning och då är det ändå två träningar i veckan och vi är som minst 16 närvarande och som mest har vi varit 26. Snacka om kvalité!! Det är kul att vara tränare när man har så hängivna spelare som vill träna, trots den låga divisionen. Skulle dock kunna sticka ut hakan och säga att vi har en trupp som är för bra för div 7! Men, att vinna en serie är inte lätt, oavsett division så måste passa på att ge en eloge till Malmö FF som vunnit allsvenskan två år i rad.

Övrigt
I helgen blev det tyvärr inte så mycket fotbollstittande då jag var hemma i Tidaholm på lite besök hos mina föräldrar och brorsa. Det blev istället en renovering av tvättstuga och sällskap med familjen vilket kändes viktigare denna gången. Sedan att jag råkade tajma lite fel helg.. var tydligen Crusing i stan så det rullade en satans massa raggarbilar av alla möjliga slag på gatorna…. hahaha 🙂 Jag rymde dock tillbaka till Stockholm innan festen drog igång på allvar. Resan hem var dock galen. Bil till Skövde och därefter buss (som var 30 min sen) till Töreboda. Väl på tåget i Töreboda fick man sitta o vänta i 20 min till för att det saknades en buss… Sedan när tåget väl rullade så stannade det på minst 15 ställen under resans gång och det var såklart ingen servering ombord… en dörr gick sönder pga tekniskt fel… ptja, jag kan säga att jag kom hem vid midnatt och åkte från mina föräldrar vid 17.00…. Kul lördag 😉 😉
Lite roligt citat också när jag frågade om vi kommer komma i tid (22.00) då vi var 30 min sena. ”vi kan både köra ikapp tiden men vi kan även komma fram mycket senare, ingen som vet riktigt”…. OKEJ?!? tack för svaret. hahahahahha.

Hare gött!

Sentiamo amici sportivi