Välj en sida

Jaaaa men då var det äntligen dags för mig att ta tag i detta och leverera ytterligare ett inlägg, har varit ”lite” frånvarande på grund av att jag helt enkelt har prioriterat ha semester och vila/träna upp min sargade kropp.

Så vad har jag hunnit med än så länge på min semester? har hunnit en vända till Kreta innan allt gick i kras i Grekland. Bra tajming!

Har hunnit med en vända till östkusten och Kalmar, trevlig stad och bra väder hade man tur med. ( var dock ingen solresa…)

 

Sen har jag även faktiskt hunnit med lite träning av min trasiga höft, vilket äntligen börjar kännas bra och vilket betyder att man äntligen kan börja stegra med träningarna och då syftar jag framförallt på löpningarna! Gym brukar bara sluta med att jag bara discogymmar ändå så….

Bjuder här på lite Lasse Lava, tänker aldrig mer kalla honom tråkig!

Så hur har de då gått för Upphärad än så länge nu när halva serien är spelad ? tja serien säger ju sitt och vi är ju långt ifrån nöjda med hur den ser ut….

Kommentarer om hur det gått för oss är överflödiga, vi har fått mycket beröm för vårat spel under de flesta matcher och folk har slitit sig i håret över att de inte förstår hur vi inte vinner vissa matcher. Jag förstår till fullo denna frustration för den finns hos oss spelare också!

MEN vi har inte skärpan och framförallt har vi fått problem med att folk har försvunnit på grund av studier, jobb och andra anledningar tyvärr, vilket har gjort att vi tappat kvalitén drastiskt på träningarna…. Som tur är så finns det ju lite ljus i tunneln och det är ju att jag förhoppningsvis är hel och frisk nu efter sommaruppehållet!

Nu så handlar det ju om att hålla huvudena högt och avsluta resten av serien med värdighet och huvudena högt för våran del.

Jag har full tillit till våra tränare och deras ”projekt” de har med laget Upphärad, men jag förstår om man tappar gnistan när träningarna tyvärr inte håller den nivå som de tidigare gjort och de är bara på grund av att de saknas spelare… vilket är riktigt märkligt faktiskt, då vi i vintras hade en bra bred trupp och vi hade konkurrens på varenda plats. Sen när de blir varmt och skönt så ja då blir de som de blir för oss

Bästa lag vi mött i serien än så länge? solklart Lödöse/Nygård! en match där alla gudar var på våran sida och LNIK var på tok för ineffektiva. Men annars så hade dem ett bra spel och man förstod att de försökte vilja spela boll.

Man får väl göra hatten av för Hjärtum. För har man 54-6 halvvägs in i serien så gör man väl något rätt antar jag.

 En av mina favoriter med Lasse Lava!

Så jag ska försöka återkomma lite frekventare med inlägg här, men dessa kommer nog inte handla så mycket om Upphärad utan mest om hur jag kommer löpa och träna huvudet av mig!

Ha en fortsatt trevlig sommar och passa på att ta hand om era nära och kära!

Mvh Tobias#21

P.S

Om ni vet någon som är intresserad av att börja träna och spela boll här i Trollhättan med ett skönt gäng så var inte blyga för att höra av er till mig på Tobiasnilsson21@live.se

D.S

Avslutar med att låta Lasse ”sjunga” lite!

Share This