Välj en sida

Sommaruppehållet håller i sig några veckor till för oss i Oranje. Och därav att jag själv tagit lite semester från bloggandet.

Men, vad som är gött är såklart att Blåvitt är kvar i serieledning och ska på torsdag återigen ta sig an Slasc från Polen i kvalet till Europa Leauge. Forza blåvitt!

Milan då?… ja, dom värvar på och tjatar varje dag om att Ibra ska komma. Jag har sagt i över ett års tid att han kommer komma tillbaka och det verkar mer och mer troligt. Senaste datumet som nämnts är att han efter en cupmatch med PSG den 2 augusti ska avsluta kontraktet där och signas av Milan. Så fort det är klart lovar jag att det blir att köpa några biljetter till Milano diiiiiiirekt!!

Milans nyförvärv känns dock bra i år och faktiskt så känns det som Mihaljovic kan vara rätt man att få Milan på rätt väg igen. I år finns inget annat än en topp 4 placering och att hamna före ett annat lag som tydligen också finns i Milano (ingen aning vad dom heter), :). Frågan är dock om inte Juventus tar hem scudetton i år igen. Dom har värvat tunga namn och trots några tapp så har dom tyvärr en grym trupp, fast en vidrig tränare så förhoppningsvis går det åt skogen! haha. 🙂

 

Vi hörs, hare gött!

// Emil

Share This