Välj en sida

Då var det sommaruppehåll som står på agendan nu, tre veckor ledigt från fotbollen… tufft men så är det.

Är det någon som vet om Simon G lever borta i Grohed ??? Pöjken är ju helt knäpptyst 

För oss i UIS så går det väl rätt så okej, spelat två matcher sen senaste inlägget och det har varit mot Hemsjö samt Wargön.

Två matcher som gett oss 4p 0-1 vinst mot Hemsjö och ett 2-2 kryss nu senast mot Wargön.

 

PartySexan fortsätter att överraska mig med sina resultat, i serien har vi ett TFF som ena dagen kan slå TIF med 2-0 för att sedan åka på storstryk med 8-0, Det finns ett Mjörn som helt plötsligt har vaknat till liv och klättrar i tabellen, Det finns ett BK Spark som vanligtvis inte tar många poäng men helt plötsligt gör en ”bragdvändning mot sjuntorp.

En underbar serie som inte går att förutspå helt enkelt.

 

För våran del i Upphärad så går vi på ledighet som tabell 4:a och ja det var inte riktigt i våra beräkningar att hamna där oppe. Men vi har dragit lärdomar av förra året och lyckats ganska bra ändå.

 

Nu när halva serien är spelad så är det nog många som undrar om Sollebrunn orkar hela vägen, kommer Syrianska att inte dippa hösten likt tidigare säsonger men framförallt kommer Sjuntorp knyta näven och köra över allt och alla till hösten ?

 

Tycker för övrigt att krönikör Ahlin tagit upp ett mycket bra ämne i sen senaste skrift, nämligen övergångar utanför frimånaden.

Frimånaden är jätte bra att den finns, men den är ju helt galet placerad i tiden.

rätta mig om jag har fel men den är väl i november ? alltså bara 1-2 månader efter att seriespelen är slut, då ska man tydligen ha bestämt sig och hunnit provträna med en ny klubb för att slippa bli ett ”6månaders fall” om man vill byta klubb.

Nu är jag ju en tyckare som många andra här i världen, men hur många lag har träningar efter seriespelet ? vet att några brukar ju gå på inomhusspelet ganska så fort.

Men hade det inte vart bättre att lägga frimånaden låt oss säga mars månad ?

Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt i alla fall när det skär sig mellan klubbar och spelare angående övergångar.

 

För övrigt så i straffläggningen mellan Italien-Tyskland så är det många där som måste öva mer från 11m punkten, jag vet en kille som inte har något bättre för sig som kan lära dem ett och annat så Jugi Löw försök få tag på Simon Kjell Petersen om du vill undvika för mycket nervositet vid nästa straffläggning

 

Tack för att ni tog er tid

Mvh Tobias Nilsson #21