Välj en sida

En av de finare höstdagarna inträffade denna söndag, och istället för att snällt stanna hemma o klippa gräset mm fick jag suget efter fotograferandet åter.
Ny, för mig, kamera och växlande molnighet var inte någon fördel då jag ännu inte vant mig/lärt mig vid att snabbt och manuellt ändra inställningar från bild till bild.

Men nog med ursäkter nu.
Jag fick i alla fall bevittna en ganska stabil seger för hemmalaget när så tabelltvåan kom på besök.
Resultatet blev att man nog ändå till slut kan vara överens om att det inte kommer finnas något mer hot om segern i år, om resterande motståndarlag är sämre än Vallen, och så verkar det ju.
Det vankas div.1-fotboll på STIP 2020 och den eventuella risk för Jinx jag här står för ser jag som minimal.

Matchen då?
Ja, som sagt blev det en komfortabel promenad till tre poäng för TFK. Visst fanns det chanser åt båda hållen, men det kändes aldrig oroligt bakåt för TFK även om Vallen låg på hyfsat bra efter sin reducering till 3-1.
Dagens hjältinna stavas Julia Jonasson som är hela seriens skyttedrottning och som på ett fint sätt kunde trycka in hela 3 mål denna dag. (Totalt 16 mål hittills)
Kan inte alla namn i laget, men vill också ge plus till Hannah Skoglund som Vallen nog aldrig kom förbi. Ett plus också till unga Engla Lennartsson som var väldigt duktig och som spelade både modigt och moget.

Nu leder TFK serien, två poäng före Vallens IF och med en match mindre spelad. Ser onekligen bra ut.

Bilderna så…. Vassegóa:

 

Share This