Välj en sida

Veckorna gick och helt plötsligt är det december och 2016 är bara ett stenkast bort!

Vad har hänt under mina 2 månader med skrivtorka då?
Jo för herrarna har det varit mycket positivt, Alingsås vann ju vår kvalgrupp och knep platsen upp till div.5. Vi slutade tvåa, men vi blev iaf bästa tvåan med våra 3 poäng, så när Elmer-Fåglum gav besked om att dom var tvungna att lägga ner och dra sig ur femman så var det vi stod först på kö för att ta steget upp! I mina ögon så spelar vi välförtjänt i div.5 nästa år.
Efter detta så valde Niclas Christiansen att ta steget från Göta till oss, vilket jag tycker är en ruskigt bra värvning & som kommer att bidra med mycket inför nästa år!

*******

Med damerna har vi hunnit spela DM i Futsal där vi åkte ut i gruppspelet, dock gör vi en riktigt bra turnering och åker därifrån obesegrade. Härnäst stundar Decembercupen och den är redan nu till helgen. Där har vi lottats mot Gauthiod 1 & 2 och Åsaka, det kommer att bli tufft! Men jag hoppas & tror att vi kommer ta oss vidare till slutspel, så även jag kan få kolla! Jobbar under dagen så hinner bara se slutspelet nämligen 😉

Truppen i damlaget är än så länge ganska oförändrad, det är en som har valt att lämna och det är Jennifer Rosèn. Hon valde att ta steget till VFK, vilket innebär att ist för att spela tillsammans med henne kommer vi nästa år att mötas på planen! All lycka till dig Jeffa, jag hoppas du kommer att trivas! Vi kommer att sakna dig i laget, tro det eller ej 😉

********

Jag själv tränar på för fullt nu, får jobba ganska mycket med psyket då jag är långt ifrån min fulla kapacitet efter ett skadeuppehåll på lite mer än 2 år. Lägg då på ett ruskigt dåligt tålamod på det så kan jag lova er att det ibland inte finns mycket till självförtroende kvar. Men jag jobbar på det och vet att det kommer att släppa tillslut, sen hur lång tid det tar återstår att se..

snart så!

snart så är jag där igen!

*********

Vi avslutade säsongen som vanligt med en årsfest som jag tycker blev riktigt lyckad! Där delades det ut lite priser som jag tänkte avsluta med att rada upp här!

Årets skyttedrottning-
A-dam Matilda morriz Johansson
U-dam Tilda Magnusson Tell

Årets skyttekung-
A & U-herr Peter Eriksson

Träningspriset-
( på denna punkten blev jag lite osäker, men tror detta stämmer )
Dam – Felicia Larsson
Herr – Christian Andersson

Årets kompis-
Dam – Isabella balkan Butkovic
Herr – Martin Karlsson

Årets spelare-
Dam – Matilda morriz Johansson
Herr – Tobias bass Johansson & Felix Johansson

Sen delade även jag och 2 damer till ut lite roliga priser, men det blev så många så dom orkar jag inte rada upp..

Jag själv fick från föreningen ta emot årets vandringspris vilket kändes ganska stort faktiskt! Så något rätt har jag förmodligen gjort under årets gång 😉

 

Ha de gött vänner! – My Löfström #8