Välj en sida

Oranje FK

Då var en lång försäsong över med en hel del tuffa matcher. Vi har stött på motstånd från div3, div4, div5 och div 6 med blandat resultat. Vi tog oss ända till kvartsfinal i Stockholm Cup men tyvärr fick vi ett av Sveriges bästa div3 lag, FC Stockholm International. Dom kom till matchen med ett rekord från förra året då dom vann div4 överlägset. Vi gjorde en grym kämparinsats men förlorade tillslut med 6-3 efter två mål sista 5 minuterna. Nära, fast ändå inte :)….

Vi har även hunnit med ett träningsläger i Borås!?!? Tanken var att för tredje året i rad åka till Athen, men då vi ej fick ihop tillräckligt med spelare ändrade vi planerna och åkte i två minibussar till Borås där Kronängs IF stod som värd. De tog emot oss med öppna armar och med en anläggning som heter duga!! Vi fick tillgång till två träningar, (fredag & söndag) samt en match där det var stor skillnad på lagen denna dagen. Kronäng ställde och styrde hela matchen och vann tillslut med 5-0. Dock, känner vi att vi är sugan på revansch så vi pratar redan om att komma tillbaka för en ny batalj. Vi önskar Kronängs IF lycka till som nykomlingar i div4.

I lördags hade vi svår seriepremiär och som nykomlingar i div6 visste vi inte riktigt vad som väntade oss. Det vi anade var ett Fuerza Latina skulle vara ett ganska så tekniskt lag och det visade sig stämma. Dom trillade boll ganska bra och tog även ledningen via en frispark efter 10 minuter. Under första halvlek kändes det som det var lite premiärnerver som låg i vägen för oss och vi gjorde en del enkla misstag, trots detta hade vi ändå fått till 1-1 precis innan paus. Så fort domaren blåste igång andra halvlek så var det inget snack om vilka som skulle ta hem tre poäng idag! 🙂 Vi vann tillslut matchen med 3-1 och det kändes jäkligt stabilt över alla lagdelarna.

Ny hemsida
Vi har även sett till att få en ny hemsida under uppehållet. Vi har kvar samma adress men ett något snyggare utseende. www.oranje.se  gå in och läs mer utförliga matchreferat.

AC Milan
Jag kan inte lämna ett inlägg utan att nämna Milan. Det har varit ett år fullt av ups-and-downs. Det som känns skönt är att ”vi” är i final på det svartvita fusk-laget som börjar på J och med Brocchi som ny allenatore tror jag vi har en bra chans att vinna denna matchen, gärna på ett grisigt spelsätt med många tveksamma tacklingar 🙂 🙂 🙂 Så förhoppningsvis blir det spel i Europa League nästa säsong. FORZA FORZA FORZA!!!

 

Ciao tutti!

// Emil