Välj en sida

Vi har fått den stora äran att ha Nils Fridorff på våra träningar under dem senaste veckorna. Nils som har flyttats upp från TIF´S hjältar för att få träna med A-laget. Varför det? Jo det är nämligen så att Nils har blivit inkallad för att spela till sig en plats i den 20 mannatrupp som skall representera Sverige nästa sommar. Jag tog tillfället i akt att ställa honom några frågor.

IMG_1167

Hur känns det att ansluta till A-laget? – Jag tycker det känns roligt och framförallt spännande, visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Jag tycker personligen att det har gått bättre för varje träning som gått och jag ser redan framemot nästa träning.

Har du blivit väl omhändertagen? – Ja, det tycker jag verkligen! Alla har verkligen varit trevliga och tillmötesgående, dem är som en stor familj.

Hur går tankarna inför uttagningarna? Nervös? – Givetvis är man nervös, men är mest tacksam för att få möjligheten att representera mitt land, jag kommer att göra mitt bästa, sedan får vi se hur långt det tar mig.

Något du kommer att ta med dig från tiden med A-laget? – Jag kommer ta med mig allt som jag  lärt mig under dessa veckor och förhoppningvis kommer det att synas på plan.

På fredag så skall du åka med till Fjällbacka, hur går tankarna?  – Jag tror att det kommer bli ett roligt träningsläger, där vi alla kommer att återförenas igen efter ett litet mindre uppehåll. Jag tror på mycket skratt och glädje och hårda träningar så klart, ser redan framemot det.

Tack Nils!

// Marcelo

Share This