Välj en sida

Dags för mig med att skriva det första blogginlägget.
Som dom flesta vet hade vi en väldigt dålig början med tre raka torsk vilket gjorde att vi hamna i en ganska tung period. Men som det sägs efter regn kommer solsken och det kan man väl säga efter vinsten mot Torslanda att så blev det, och nu hoppas vi att seger sviten forsätter redan på söndag då har vi chans till det när vi ställs mot Mellerud. Kommer tillbaka angående den matchen längre ner.

Matchen mot Torslanda var väldigt jämn till en början, vi har nog vart lite utav ett spöke för dom, om jag inte minns helt fel har vi nog aldrig förlorat mot dom..lite ungefär som vi har haft problem med Borås att vi inte lyckas knipa några poäng ifrån dom ,vi får försöka ändra på det när vi möter dom på hemmaplan!

Torslanda har fått in lite nya killar och satsar oerhört hårt på futsalen och det märktes verkligen. Vi spelar helt enligt matchplan och ändrar spelsätt i andra dessutom när vi märker att dom blir lite trötta..
Agon visa direkt varför han var saknad och vilken viktig kugge det är i vårt lag även Lext.. oerhört skönt att ha tillbaka dom då det är lätt två utav dom bolltryggaste spelarna i Sverige och Krister visar varför han är vår kapten!
Glädjen inom laget och harmonin var exakt som när vi började men vi var extra sugna på de där tre poängen som var så efterlängtad.

Matchen mot Mellerud på söndag då?
Kommer bli en oerhört rolig futsal match där Mellerud jagar sin första trea precis som vi gjorde och vi siktar på att klättra uppåt. Vi hoppas på publikfest då det anses som ett derby. Vi har tränat väldigt bra och haft mycket spel på träningarna då tidigare träningar har handlat om mycket fasta, taktik, avslut.

———————–

Måste även påpeka vår publik mot Torslanda och även dom andra matcherna helt otroligt med så mycket folk som dyker upp. Vi är killar från olika lag och statsdelar allt ifrån Halvorstorp, Kronogården, Sylte, Torsed, Skoftebyn, Strömslund, Lextorp, och även lilla Paris! Men vi har ett gemensamt mål och det är att ha roligt och bli så bra som möjligt.

Tack för stödet hittills och även tidigare år, Vi syns på söndag!