Välj en sida

Oranje
Vi har hunnit lira tre matcher på höstsäsongen redan och det har blivit två vinster med udda målet. Först tog vi emot Bengal Tigers som enligt oss är ett välspelande lag och det är inte rättvist att dom ligger så långt ner i tabellen som dom gör. Vi har även hunnit lira emot Gärdet som vi vet alltid är tuffa att möta. Vi ägde matchen fullständigt men lyckades inte få in bollen genom några anfall utan fick förlita oss på våra fasta situationer. Det är också en styrka vi skaffat oss senaste två åren, för ju mer boll vi trillar runt i laget desto längre ner sjunker motståndarna och det är inte alltid så lätt att lyckas luckra upp ett försvar på 8 man. Tror att vi enbart i år gjort minst 10 mål på fasta vilket är en bra siffra. Tredje matchen spelades i söndags då vi tog emot Borsten, ett Borsten som fått några nyförvärv och håller bra mycket högra kvalité än div 7. Det var en ganska lam tillställning men 100 avblåsningar från domaren där inget tilläts överhuvudtaget. Det var iaf tre riktigt sköna poäng vi tog med oss.

Vi behåller vår serieledning med ett försprång på 9 poäng, men vi har tre lag bakom oss som jagar oss och vi har alla tre lag kvar att möta så det är inte riktigt klart ännu med uppflyttning, men det ska fan i mig jääävligt mycket till för att vi inte ska lyckas i år!!

AC Milan
Allt som kunde gå emot gick emot… rött kort efter 30 min, frispark direkt in i mål och en straff. En 2-0 förlust var ett faktum mot ett Fiorentina som jag tror kommer få det riktigt tufft i år med ganska så klen trupp på pappret. Men, Mihajlovic har tydligen en ovana att aldrig vinna en premiär. Jag ser positivt på det, det kan bara bli bättre 🙂

Jag tror att topp fem placeringarna i år kommer stå mellan: Juventus, Roma, Lazio, Milan och Inter. Dock tror jag inte på att Juventus tar hem det igen, det får dom helt enkelt inte göra!!!! 😛

 

AEK Athen
Får inte glömma att nämna Jakob Johanssons framfart. Efter att han tog emot oss i Oranje med öppen famn och tog sig tid att chilla på ett sunkigt Starbucks under vårt träningsläger i Athen så är det klart att vi alla i laget följer AEK:s framgångar och har ett gott öga till laget med den starke svensken. Han hyllas efter så gott som varje match och det gör även mitt blåvita hjärta stolt! 🙂 😉 Kämpa på #Jakobjohansson!!!!

 

Hare gött

Share This