Välj en sida

Oranje FK
Äntligen fick jag göra mitt första seriemål i Oranje FK tröjan. En hård skruvad frispark runt muren och målvakten som tjuvade lite åt fel håll hade inte en chans. Sådär ja!!!!!! 😉 Andra målet för året och båda har varit på frispark, detta var första i seriesammanhang ska sägas, det andra var på träningsmatchen i Grekland 🙂 Men, det som är så jäkla skönt är att vi tog en ny tre poängare och vi ligger i ensam serieledning. Känslan av att vara på toppen är jäkligt skön och vi har i två år varit laget som legat precis under och jagat men i år är det vi som har förarsitsen 🙂 ”ta oss om ni kan” ! 😉

Måste återigen berömma vår fantastiska trupp. I år har vi snittat ca 21 spelare/träning vilket jag knappt tror att vissa elit lag kan jämföra med då dom brukar ha trupper på 23 man. och har skador och sjukdomar titt som tätt. Jag tror även att vi har bästa målskillnaden bland stockholmslagen i div 6 & 7 vilket också är jäkligt gött 😀 Men, vår serie är oerhört jämn och tuff så vi måste fortsätta kämpa för att inte tappa greppet. Måste också passa på att säga att det är så kul att mer och mer publik börjar strömma in till våra matcher. Vår danske dynamit i laget har lovat att det kan bli dags att koka lite pölse vid sidan om det fortsätter strömma in publik såhär 🙂 🙂
Glöm inte gå in på vår hemsida där man kan hitta smått o gott om oss.   www.oranje.se 

 

Toughest
Helt sjukt att jag fortfarande är sliten efter loppet för snart två veckor sedan. Min vänstra biceps gör ont för minsta lilla lyft och min högra axel känns stelare än aldrig förr. Men det var det värt 🙂 🙂
Jag har redan nu anmält mig för nästa lopp som kommer gå i Göteborg den 10oktober. Jag ska då köra med brorsan o hans gäng vilket blir en utmaning det med då dom tränat på bra i några år och kört några lopp. Aja, är man målinriktad som jag är så måste det ju finnas några mål att nå också. Så mitt mål på det loppet är att komma i mål under 1,25tim.

Gocart
Vi körde gocart i veckan med jobbet för att fira lite framgångar som skett senaste året. Så det blev även en god middag senare på kvällen. Men shit vad kul det är med gocart och på något sätt känns det inte som att vinna är det viktigaste där utan där är det verkligen själva grejen att delta som är det roliga. För på något sätt så vet jag med mig att jag hade inte kunnat köra bättre än jag gjorde och givetvis ville jag ju vinna men det gick inte. Men som man ser på bilden nedan så är jag rätt så nöjd ändå! 🙂 haha.

image

 

Hare gött!!

// Emil

Share This