Välj en sida

Varit småstressigt på sistone, men kände mig tvungen att försöka dunka iväg ett litet inlägg nu igen. Hur som helst, då allt jag hitills skrivit har haft en väldigt seriös framtoning, tänkte jag idag bjuda på ett inlägg av lite lättsammare karraktär. Nämligen ett inlägg om pingis!

”Hmm, pingis?? Vad har det egentligen med FC Trollhättan att göra?”,  tänker säkert ni, och i sanningens namn så finns det egentligen ingen gemensam nämnare mellan just pingis och FCT…eller åtminstone har det aldrig funnits, fram till ett par månader tillbaka i tiden. Det var nämnligen då klubben, efter truppens önskemål, införskaffade ett pingisbort till i vårt omklädningsrum på Edsborgs IP och att detta inköp blivit en succé går inte att ta för acke. Detta har dels lett till att folk kommer allt tidigare till träningarna, men även stannar allt, allt längre efter de, vilket på sätt och vis lett till en ökad gemenskap i truppen. Något som måste anses vara positivt.

Det finns hur som som helst inte en lugn stund i omklädningsrummet längre, utan bordet är ständigt abonnerat och köerna till att spela är vissa dagar nästintill ohälsosamt långa. Att köra att ”vinnaren står kvar” är givet, så när de är dagar där många i laget vill spela, så gäller det att ta vara på sina chanser vid bordet och gå segrande ur sina matcher. Annars riskarar man att åter hamna sist i den eviga kön, och kanske värst av allt, få en eller annan pik av de självutnämnda pingisproffsen haha..

Tänkte slänga upp en lite video hur det brukar se ut på dagarna. Att stämningen kan vara lite hätsk under matchernas gång är långt ifrån ovanligt, men vad kan man förvänta sig i en grupp av människor som avskyr att förlora..?

Nog för denna gången, skall försöka bättra mig med uppdateringen de kommande veckorna, men fram tills dess. Ha de!

/Snibb

Share This